Graduate sertifikat i teologi, departement og oppdrag

Generelt

Programbeskrivelse

For de som ønsker å tilegne seg en avansert studie i teologi gjennom et kort program, tilbyr vi et Graduate Certificate i teologi, departement og oppdrag, godkjent av Durham University som en del av Common Awards-ordningen. I dette deltidskurset vil du studere nivå 5 og 6 moduler, vanligvis over ett år.

Dette er et tilgjengelig kurs utviklet for de som har en grad i et annet emne, og ønsker å reflektere over den kristne relevansen av deres profesjonelle

Graduate Certificate moduler

I løpet av året vil du studere tre moduler:

Den første på bibelske studier vurderer viktige aspekter ved en rekke tekster i det Gamle og Nye Testamente, og introduserer deg til moderne tilnærminger til bibelsk kritikk og skaper måter for at du kan bruke Bibelen i en rekke personlige, ministerielle og profesjonelle omgivelser.

Den andre modulen på kristen doktrin sammenligner viktige tro på bibelske grunnlag og historiske uttrykk. Du vil bli utdannet til å lese, analysere og kritisk evaluere primære teologiske og filosofiske kilder for å svare på moderne problemer og problemer og undersøke hvordan disse relaterer seg til din egen åndelige formasjon og ministernes utvikling.

Den tredje modulen gjør det mulig å teologisk reflektere over det kristne departement, med tanke på de ulike modellene av lek og ordinært kall og hvordan disse prioriteres og resurseres i Kirken i dag.

Vurderingen omfatter oppgaver og opprettelse av ressurser og porteføljer. Du vil bli gitt et merke for hver modul og et samlet karakter for sertifikatet.

Hvordan søke

Søknader om opptak til dette kurset er akseptert når som helst, men vi registrerer nye studenter i høst hvert år. Vanligvis må du være utdannet, men vi vil vurdere andre med relevante kvalifikasjoner. Når søknaden din blir godkjent, vil du bli tildelt en personlig veileder som vil veilede deg gjennom studiene. Du har også tilgang til vårt online Moodle-nettsted med studiemateriell, fora, tilbakemeldingsskjemaer og detaljer om vurderingen for hver modul. Bare fyll ut søknadsskjemaet og send det via e-post til registry@stjohns-nottm.ac.uk.

Som en del av søknadsprosessen utenlands skal studentene fremlegge bevis for at eventuelle tidligere utenlandske studier / utdanning er sammenlignbare med britiske kvalifikasjoner. Dette kan gjøres gjennom NARIC href = "https://www.naric.org.uk/naric/Individuals/Default.aspx

NARIC kan også gi bevis på engelsk språkvurdering som er et Durham University krav til alle som ikke har engelskspråklige språk. Krav til grunnskole og høyere utdanning href = "https://www.dur.ac.uk/learningandteaching.handbook/1/3/3/1/

Gebyrer 2018/19

Vi holder våre avgifter konkurransedyktige fordi vi vil ha mange til å få tilgang til alle våre kurs. I 2018/19 er årsavgiften for Graduate Certificate 1860 £. Dette dekker avstandstreneren din, noen klasser eller grupper, elektroniske materialer og universitetets validering.

Vi tilbyr 5% rabatt til alle som søker og betaler årsavgiften innen 31. august. Dette reduserer årlig avgift fra £ 1860 til £ 1767.

For de som har et strammere budsjett, tilbyr vi betaling i avdrag. For Graduate Certificate, vil du betale £ 620 innen 31. august, £ 620 innen 31. desember og £ 620 innen 31. mars. Hver modul må betales før du starter studiet.

Dessverre kan vi ikke tilby tilbakebetaling hvis du forlater

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Our vision here at St John’s is to equip Christians for mission in a world of change. For more than 150 years we’ve pioneered innovation in ministerial training, and we continue to form disciples for ... Les mer

Our vision here at St John’s is to equip Christians for mission in a world of change. For more than 150 years we’ve pioneered innovation in ministerial training, and we continue to form disciples for front-line leadership through programmes that are context-based, integrated and relevant. Minimér
Nottingham