Filter
Høgskolegrad
Nord-Amerika Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Fjernundervisning Associate Degrees i Regnskap 2020 i Nord-Amerika

Knytte grader ofte blir forfulgt av deltidsstudenter som allerede er i arbeidsstyrken. For å imøtekomme disse elevene, mange høgskoler tilbyr kveldskurs, helgekurs og nettbaserte kurs for gjennomføring av en knytte grad.

Det finnes mange ulike områder som til sammen utgjør det bredere regnskapsfeltet. Disse inkluderer økonomisk regnskap, revisjon, skatteregnskap og økonomistyring. Økonomisk regnskap, for eksempel, fokuserer primært på å rapportere og måle et selskaps økonomiske informasjon, som ofte inkluderer å ferdigstille bokføringen.

Håndteringen av offentlige universiteter er langt fra et optimalt alternativ. Private skoler gir mye bedre hjelp i din fjernundervisning opplevelse. Flere elektroniske universitet trekker lærere og elever på store avstander fra hele verden. Dette øker betraktelig mangfoldet i en fjernundervisning klasserommet og produserer utfordrende samtalen blant de fra enormt avvikende lokalsamfunn, regioner og fjerne kulturer.

The United States of America ofte kalles i USA, er en føderal republikk bestående av femti stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhengende statene og den føderale distriktet Washington, DC er i første Nord-Amerika mellom Canada og Mexico. Delstaten Alaska er i det nordvestlige Nord-Amerika, vest for Canada og øst i Russland over Beringstredet, og delstaten Hawaii er en øygruppe i midten av nordlige Stillehavet. Landet har også fem befolkede og ni ubebodde områder i Stillehavet og Karibia.

Associate grad Fjernundervisning i Regnskap i Nord-Amerika

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

3 Resultater i Regnskap, Nord-Amerika, Fjernundervisning

American National University

Vår Business Administration Accounting program er designet for å trene junior ledere og paraprofessional regnskapspersonell. Som utdannet av dette programmet vil ha ferdi ... [+]

Start din forretnings karriere etter tallene

For enhver bedrift er regnskap en viktig funksjon som brukes til å overvåke ytelsen og som grunnlag for kritiske beslutninger. Kvalifiserte regnskapsførere er etterspurt¹ fra bedrifter over hele spekteret av bedrifts-, regjerings- og non-profit. og regnskapsområdet fortsetter å vokse selv i en saksom økonomi.

American National University assisterende studieprogram i regnskapet ² eksponerer deg for alle grunnleggende på regnskapsområdet, inkludert kurs i økonomi, finansiell regnskap, kostnadsanalyse, finansiell rapportering og forretningslov.

I tillegg til å tjene som et sterkt grunnlag for å forfølge en bachelorgrad i økonomistyring, regnskap eller ledelse, er denne tilknytters studieprogram utformet for å gi deg de ferdigheter og teknikker som trengs for arbeid som bokholder, regnskapsfører eller revisjonskonsulent.... [-]

USA Salem USA Online
September 2020
Engelsk
Heltid studier
80 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
Jamestown Community College

Dette grad forbereder studentene for entry level regnskap karrierer som junior regnskapsfører, lønn regnskapsfører, fordringer / gjeld kontorist, eller regnskapsfører. De ... [+]

Dette grad forbereder studentene for entry level regnskap karrierer som junior regnskapsfører, lønn regnskapsfører, fordringer / gjeld kontorist, eller regnskapsfører. Den kombinerer applikasjons kurs i regnskap, informatikk, jus og ledelse med liberal arts kurs for å utvikle kommunikasjon og beregning ferdigheter. Med dette som bakgrunn, skal studentene være lett arbeidsfør og har den kompetansen som trengs for videre utvikling. Studenter som er interessert i yrkeskarriere i offentlig regnskap (CPA) eller økonomistyring (CMA) som krever en bachelorgrad oppfordres til å referere til førsteamanuensis i Science in Business Administration grad informasjon.

Programmet er tilgjengelig online.... [-]

USA Jamestown Olean Dunkirk Warren  + 1 Mer
September 2020
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Gateway Technical College

Hvorfor regnskap? Bedrifter i alle størrelser og typer ansetter regnskapsførere! Jobbmuligheter finnes i sport, underholdning, teknologi, gjestfrihet, mat og mote, produk ... [+]

Hvorfor regnskap? Bedrifter i alle størrelser og typer ansetter regnskapsførere! Jobbmuligheter finnes i sport, underholdning, teknologi, gjestfrihet, mat og mote, produksjon, konstruksjon og alle næringer! Typer av organisasjoner inkluderer all virksomhet så vel som helsetjenester og andre ideer, kriminell etterforskning og andre føderale, statlige og fylkeskommunale myndigheter og byråer. Eller bli med i regnskapsføreren i et regnskaps-, bokføring- eller skatteforberedelsesfirma for å jobbe med en rekke virksomheter.

Det er mange forskjellige typer regnskap også, inkludert finansiell, kostnad, skatt, revisjon, statlig og rettsmedisinsk. Valg florerer - oppdag hva du elsker!... [-]

USA Kenosha Elkhorn
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk