Filter
Høgskolegrad
USA Studietype: Fjernundervisning Pacing: Alle

Fjernundervisning Associate Degrees i Regnskap i USA 2020

Advokatfullmektig grad er en lavere grad som vanligvis tildelt av samfunnet høgskoler, fagskoler og fire år høgskoler. Hvis forfulgt på heltid, tar en knytte grad vanligvis to år å oppnå.

 

Regnskapsføring blir ofte omtalt som “forretningsverdenens språk.” Det er en prosess som måler en virksomhet eller organisasjons økonomiske aktivitet. Det finnes ulike organisasjoner innen regnskapsfeltet som hjelper til med denne prosessen. Eksempler på slike grupper kan være normsettere, faginstanser og regnskapsfirmaer.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Fjernundervisning Associate grad i Regnskap i USA

Les mer Minimér

3 Resultater i Regnskap, USA, Fjernundervisning

American National University

Vår Business Administration Accounting program er designet for å trene junior ledere og paraprofessional regnskapspersonell. Som utdannet av dette programmet vil ha ferdi ... [+]

Start din forretnings karriere etter tallene

For enhver bedrift er regnskap en viktig funksjon som brukes til å overvåke ytelsen og som grunnlag for kritiske beslutninger. Kvalifiserte regnskapsførere er etterspurt¹ fra bedrifter over hele spekteret av bedrifts-, regjerings- og non-profit. og regnskapsområdet fortsetter å vokse selv i en saksom økonomi.

American National University assisterende studieprogram i regnskapet ² eksponerer deg for alle grunnleggende på regnskapsområdet, inkludert kurs i økonomi, finansiell regnskap, kostnadsanalyse, finansiell rapportering og forretningslov.

I tillegg til å tjene som et sterkt grunnlag for å forfølge en bachelorgrad i økonomistyring, regnskap eller ledelse, er denne tilknytters studieprogram utformet for å gi deg de ferdigheter og teknikker som trengs for arbeid som bokholder, regnskapsfører eller revisjonskonsulent.... [-]

USA Salem USA Online
September 2020
Engelsk
Heltid studier
80 uker
Nettstudier
Les mer på norsk
Jamestown Community College

Dette grad forbereder studentene for entry level regnskap karrierer som junior regnskapsfører, lønn regnskapsfører, fordringer / gjeld kontorist, eller regnskapsfører. De ... [+]

Dette grad forbereder studentene for entry level regnskap karrierer som junior regnskapsfører, lønn regnskapsfører, fordringer / gjeld kontorist, eller regnskapsfører. Den kombinerer applikasjons kurs i regnskap, informatikk, jus og ledelse med liberal arts kurs for å utvikle kommunikasjon og beregning ferdigheter. Med dette som bakgrunn, skal studentene være lett arbeidsfør og har den kompetansen som trengs for videre utvikling. Studenter som er interessert i yrkeskarriere i offentlig regnskap (CPA) eller økonomistyring (CMA) som krever en bachelorgrad oppfordres til å referere til førsteamanuensis i Science in Business Administration grad informasjon.

Programmet er tilgjengelig online.... [-]

USA Jamestown Olean Dunkirk Warren  + 1 Mer
September 2020
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Gateway Technical College

Hvorfor regnskap? Bedrifter i alle størrelser og typer ansetter regnskapsførere! Jobbmuligheter finnes i sport, underholdning, teknologi, gjestfrihet, mat og mote, produk ... [+]

Hvorfor regnskap? Bedrifter i alle størrelser og typer ansetter regnskapsførere! Jobbmuligheter finnes i sport, underholdning, teknologi, gjestfrihet, mat og mote, produksjon, konstruksjon og alle næringer! Typer av organisasjoner inkluderer all virksomhet så vel som helsetjenester og andre ideer, kriminell etterforskning og andre føderale, statlige og fylkeskommunale myndigheter og byråer. Eller bli med i regnskapsføreren i et regnskaps-, bokføring- eller skatteforberedelsesfirma for å jobbe med en rekke virksomheter.

Det er mange forskjellige typer regnskap også, inkludert finansiell, kostnad, skatt, revisjon, statlig og rettsmedisinsk. Valg florerer - oppdag hva du elsker!... [-]

USA Kenosha Elkhorn
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk