Filter
Høgskolegrad
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp 22 Associate Degrees i Samfunnsvitenskap 2019

Studenter som er usikre på hva de ønsker å studere eller ikke er klar til å hoppe inn i en fire-årig utdanning kan være lurt å forfølge en knytte grad. Dette programmet gir studentene grunnleggende kunnskaper i bestemte fag og tar normalt to år å fullføre.

Hva er en knytte grad i samfunnsfag? Denne læreplanen er utformet for studenter interessert i å lære om hvordan enkeltpersoner og grupper forholder seg til hverandre i samfunnet. Hvert program vil være forskjellig, men elevene vanligvis lære å analysere komplekse samfunnsspørsmål og arbeide mot praktiske løsninger, samt lære om standarder og etiske prinsipper for å jobbe som en samfunnsviter. De utvikler kreative og kritisk tenkning ferdigheter, lære å kommunisere effektivt og fremme deres forståelse av ulike kulturer og raser. Klassene kan inkludere mangfold bevissthet, forskningsmetoder, kulturell antropologi og sosiologi.

Det er mange fordeler for studenter som forfølge denne utdanningsveien. Ferdighetene lært kan øke jobbmuligheter samt hjelpe elevene navigere sosiale situasjoner både i deres personlige og profesjonelle liv.

Mange studenter vil vurdere kostnadene før du bruker et bestemt program. Samfunnsvitenskapelige programmer er tilgjengelig på skoler over hele verden, og undervisning varierer ganske mye. Når elevene har begrenset sine valg, komme i kontakt med skolene er den smarteste måten å finne ut hva økonomiske kravene vil bli forventet.

Studenter som tjener advokatfullmektig 's grad i samfunnsfag kan velge mellom en rekke yrker, særlig hvis de velger å ta en bachelor ' s også. De fleste karriere alternativer vil være tilgjengelig i områder som tjener publikum. Disse omfatter menneskelige ressurser, politi, eldreomsorg, administrasjon, regjeringen, samfunnstjeneste og helsetjenester.Eksempler på stillingstitler inkluderer vitenskapelig assistent, politikk eller program analytiker, ansattes relasjoner manager, samfunnet oppsøkende arbeidstaker, sosial økolog, ungdomsorganisasjon leder, krise rådgiveren og samfunnet programutvikleren.

Ved hjelp av vår online database for å undersøke skoler er enkelt. Fra nå søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

22 Resultater i Samfunnsvitenskap

Youth for Understanding USA

Community College Programmet passer deg med det samfunnsvitenskapelige studietilbud som passer best til dine behov. Med YFU vil du forfølge din Associate Degree innen sam ... [+]

Community College Programmet passer deg med det samfunnsvitenskapelige studietilbud som passer best til dine behov. Med YFU vil du forfølge din Associate Degree innen samfunnsvitenskap, mens du lærer om livet i USA og ditt nærmeste samfunn. Studentene har mulighet til å ta kurs i en rekke fag for å utforske interesser, utvide kunnskap og delta i tradisjonelle amerikanske fortidstider og studentaktiviteter.

[-]
USA Washington
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Goodwin College

Som en omsorgsminister profesjonell, vil du gi et bredt spekter av tjenester som hjelper folk med å møte grunnleggende menneskelige behov, styrke deres livskvalitet, og a ... [+]

Bygg en karriere Endre Lives med Vår Human Services Degree

som en Human Services profesjonellVil du gi et bredt spekter av tjenester som hjelper folk med å møte grunnleggende menneskelige behov, styrke deres livskvalitet, og adressering hindringer for menneskelig vekst og utvikling. Vår Associate Degree i Human Services vil hjelpe deg å bygge kjernekompetanse menneskelig service arbeidsgivere er på jakt etter blant annet: utføre inntak og vurderinger; gjennomføre intervjuer og rådgivning; gi saksbehandling; trene med faglig anerkjente etikk, verdier og kulturell kompetanse; forstå psykologi av enkeltpersoner og grupper; og gi effektiv advokatvirksomhet.

Du vil fremme positiv endring i enkeltpersoner, familier og lokalsamfunn. Du vil bistå folk i å overvinne utfordringer og barrierer som de står overfor i sitt daglige liv. Og du vil oppleve den utrolige gleden av å vite at du har gjort en reell og positiv forskjell i andres liv.... [-]

USA East Hartford
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 - 4 semestre
Campus
Les mer på norsk
The American College in Spain

. ... [+]

.

[-]
Spania Marbella USA Davie
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Sacramento City College

Dette programmet er utviklet for å gi et klart formulert spor for studenter forbereder seg til å overføre i psykologi samtidig som serverer de ulike behovene til studente ... [+]

Dette grad programmet er utviklet for å tjene behovene til et bredt spekter av Sacramento City College studenter som arbeider studie innen psykologi. Hovedmålet med dette programmet er å gi en klart formulert og omfattende faglige spor for studenter forbereder seg til å overføre til Baccalaureate programmer i psykologi. En ekstra spesiell Målet med dette programmet er å eksponere "usikre" studenter til sentrale prinsipper og praksis innen feltet for å bygge et fundament for deres fremtidige personlige, faglige eller yrkesveier. Blant de mange alternativene, ville dette grunnlaget være passende for innreise til en rekke av para yrker og karrierer i relaterte felt.

Karrieremuli... [-]
USA Sacramento
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Sacramento City College

Dette programmet er den grenen av kunnskap som omhandler styresett, og analyse av politisk aktivitet og atferd. ... [+]

Sacramento City College tilbyr en unik politisk vitenskap opplevelse som kombinerer både vitenskap og kunst av politikk som bare kan verdsatt i hjertet av Californias hovedstad. Fakultetet gi en sterk orientering til en verden av politikk ved å blande teori og reelle aktiviteter, der studentene vil verd hele sin akademiske og profesjonelle karrierer.

Karriere loven PR Advocacy Internasjonale relasjoner Diplomati Ferdigheter Sammenligne systemer og regjeringer Sammenligne ideologiske tilnærminger til politisk tenkning og diskurs Evaluere politiske resultater i kommunal kultur Demonstrere hvordan politikk former lokale, nasjonale og internasjonale beslutni... [-]
USA Sacramento
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Sacramento City College

Målet for antropologi er å studere likheter og forskjeller i biologiske og kulturelle tilpasninger og funksjoner over hele verden gjennom vår menneskelige historie. Anthr ... [+]

Antropologer studerer våre arter gjennom tidene, med fokus på vår mangfoldige moderne kultur og kulturelle tilpasninger, vår biologiske klassifisering som art, og vår inkludering i den rekkefølgen Primates, og våre artenes siste utviklingen, herunder våre første skritt til våre første sivilisasjoner. Målet for antropologi er å studere likheter og forskjeller i biologiske og kulturelle tilpasninger og funksjoner over hele verden gjennom vår menneskelige historie.

Anthropology er en helhetlig disiplin, noe som betyr at antropologer studere alle aspekter av menneskelig atferd. Dette inkluderer Cultural Anthropology, Physical Anthropology, arkeologi og lingvistikk.

Anbefalt High School Forberedelse... [-]

USA Sacramento
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Green River College

Har de 2 første årene av Bachelor i sosiologi ved Green River. ... [+]

Du kan gå hvor som helst herfra.

Har de 2 første årene av Bachelor i sosiologi ved Green River.

Green River College International Programs stolt på god service det tilbud til hver og en av våre studenter. Vårt mål er å hjelpe deg å nå dine drømmer, enten det er å overføre til en topp universitet, bedre din engelsk eller oppleve den amerikanske college livet.

Om Universitetet Transfer Pathway (UTP)

Green River College University Transfer Pathway (UTP) Program gir Betinget Garanti og Eget Pathways til over 30 partnerinstitusjoner i USA og i utlandet. Når du søker om enten universitetet overføring eller high school ferdigstillelse programmer, kan du velge å motta en betinget opptak brev eller uttalelse fra en av våre UTP institusjoner oppført nedenfor. Ta med dette brevet sammen med brevet av aksept fra Green River til USAs ambassade eller konsulat når du søker om studentvisum.... [-]

USA Auburn
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Bellevue College

Kurs kan være underlagt forutsetninger og minimumskrav karakter ... [+]

Kurs kan være underlagt forutsetninger og minimumskrav karakteren. Førsteamanuensis i yrkes Arts Degree Certificate of Achievement i yrkes & Life Skills

Opptak til programmet

Occupational and Life Skills førsteamanuensis i Arts grad er en selektiv-innleggelser program. For å bli vurdert for opptak på programmet, må studentene følge spesielle opptakskrav retningslinjer.

VURDERING

OLS benytter et karaktersystem som måler ytelsesindikatorer direkte relatert til 21st Century Skills og Bellevue College godkjent kurs utfall. Alle kurs for OLS er gradert bestått / ikke bestått.

Internships

Internship erfaring på OLS er utformet for å gi et trygt og praktisk miljø for elevene å utvikle en dypere forståelse av de yrkesmessige og mellommenneskelige ferdigheter de har lært.... [-]

USA Bellevue
September 2019
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
North Iowa Area Community College

... [+]

Tale

Tredje semester

Sjekk med overføring institusjon for fremmedspråk Krav. Opptakskrav varierer fra institusjon til institusjon. Kontakt overføringen institusjon eller sjekke med en NIACC rådgiver / rådgiver for å få hjelp. Forslag til tidsplan avhengig av nivået på student oppføring. Native American Literature Sosiale problemer Prinsippet om markedsføring College lesestrategier [-]
USA Mason City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
North Iowa Area Community College

... [+]

ergoterapi

Tredje semester

Fjerde semester

Sjekk med overføring institusjon for Foreign Language & Mangfold Krav. Studentene har ansvar for å opprettholde direkte kontakt med spesifikke profesjonelle skoler for nåværende forutsetning retningslinjer og inntakskriterier. [-]
USA Mason City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
North Iowa Area Community College

Ergoterapi Associate Degree ... [+]

Ergoterapi Associate Degree

Første semester

ENG-102 Sammensetning og tale jeg MAT-121 College Algebra * CHM-153 College Chemistry jeg AND 153L College Chemistry Lab BIO-202 Biology I OG 202L Biology Jeg Lab SDV-199 College Essentials

Second Semester

ENG-103 Composition & Tale II PSY-111 Intro til psykologi CHM-163 College Chemistry jeg AND 163L College Chemistry Lab BIO-203 Biology I OG 203L Biology Jeg Lab

Tredje semester

BIO-206 Anatomy & Physiology jeg AND 206L A & PI Lab PSY-121 Developmental Psychology BCA-101 Intro til datamaskiner HSC-120 medisinsk terminologi jeg Humaniora elektiv (Art eller musikk, brukt selvfølgelig) ... [-]
USA Mason City
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
European College for Liberal Studies

ALS - Førsteamanuensis i Liberal Studies (90 studiepoeng) ... [+]

Kurs

Undergraduate kurs er delt inn i kjernen kurs og fordypningsemner (som er relevante for en større eller mindre). Valgfag kan velges fra noen av de planlagte kursene som tilbys på lavere nivå. Spesialisering kurs er planlagt basert på innmeldinger og er kanskje ikke tilgjengelig på alle studiesteder. Fordypningsemner planlagt er tilgjengelig for alle studenter også som valgfag. Studentene anbefales å gjennomføre kurs og tjene kreditter på høyeste nivå mulig.

program krav Totalt 90 studiepoeng Valgfag 90 studiepoeng / 18 kurs

Bytte til et annet program når studiene har startet er mulig så lenge programkravene er oppfylt innen utgangen av studiene. Derfor bør beslutningen om å bytte gjøres så tidlig som mulig for å unngå å ikke møte programkravene innenfor den tiltenkte program varighet.... [-]

Spania Barcelona Belgia Brussels Madrid Sveits Zürich Japan Tokyo Antwerp  + 6 Mer
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Southwestern Oregon Community College

The Associate of Science Childhood Education og familiestudier vekt grad fører til en Baccalaureate i menneskelig utvikling, førskolelærerutdanning eller samfunnsfag med ... [+]

Associate of Science Barndom Utdanning og Familie Studies Emphasis grad fører til en baccalaureate grad i menneskelig utvikling, tidlig barndom utdanning eller samfunnsvitenskap med et sertifikat i tidlig barndom utdanning. Studentene kan petisjonere om tilpasninger i Southwestern AS-graden dersom kurskrav oppfylles for de første to årene av en regionalt akkreditert fireårig institusjon som tilbyr en grad i utdanning, tidlig barndomsutdanning, familiestudier, menneske- eller barnutvikling. Eastern Oregon University fjernundervisning grad av liberale studier med en tidlig barndomsutdanning vektlegger med SWOCCs AS-grad. AS-graden er også artikulert med Portland State University gjennom deres eksterne studieprogram.... [-]

USA Coos Bay
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
West Hills College - Coalinga

The Psychology Associate Degree Program er utformet for å gi entry-level ferdigheter og kunnskap for studenten å overføre til et fireårig institusjon med fordypning i psy ... [+]

Den Psykologi Associate Degree Program er utformet for å gi entry-level ferdigheter og kunnskap for studenten å overføre til et fireårig institusjon med fordypning i psykologi. Psykologien store krever 18 enheter i psykologi og relaterte felt. Psykologi er det vitenskapelige studiet av adferd og mentale prosesser.

Kurs arbeid i dette programmet vil gi en bedre forståelse av menneskelig atferd på områdene biologisk psykologi, levetid utvikling, bevissthetstilstander, læring, hukommelse, intelligens, personlighet, unormal atferd, terapi, og sosialpsykologi. Psykologien store forbereder studentene på fireårige programmer med vekt på psykologi, rådgivning, barns utvikling, pedagogisk psykologi, pedagogikk, sosialt arbeid, sosiologi, menneskelige tjenester, og sykepleie.... [-]

USA Coalinga
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
West Hills College - Coalinga

The West Hills College Coalinga Child Development Program tilbyr en omfattende bakgrunn innen barnets vekst og utvikling. Program vekt inneholder informasjon rettet mot å ... [+]

Den West Hills College Coalinga Child Development Program tilbyr en omfattende bakgrunn innen barnets vekst og utvikling. Program vekt inneholder informasjon rettet mot å arbeide med kulturelt mangfoldige familier, ivareta behovene til barn i fare gjennom tidlig intervensjon, og skape og undervisning utviklingsmessig passende pensum til små barn.

Studentene vil bli tilbudt informasjon og kompetanse for potensielle sysselsetting i statlige, non-profit, eller privateide tidlig barndom pedagogisk / barnepass programmer. Kurs i dette programmet kan hjelpe studenten til å kvalifisere seg for barnets utvikling sertifikater utstedt av West Hills College og / eller en Child Development Permit hentet fra staten California, Kommisjonen for lærerutdanning forberedelse og lisensiering.... [-]

USA Coalinga
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk