høy ytelse folk ferdigheter for ledere

London Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

høy ytelse folk ferdigheter for ledere

London Business School

Programoversikt
"Oppnå suksess gjennom å maksimere folk ferdigheter '

High Performance People Skills for Leaders vil hjelpe deg å forstå effekten som du har på andre mennesker og vise deg hvordan du kan utvikle strategier for å forbedre dine folk ferdigheter.

Dette er et hands-on, praktisk lederutviklingsprogram som skaper et støttende læringsmiljø der du kan undersøke og drøfte utfordringer og suksesser du møter i dag-til-dag ledelse av ansatte.


Den ukes tidsplan for lederutvikling sikrer at dine individuelle læringsbehov og ledelse utfordringer er anerkjent.

Den intensive lederutviklingsprogram er utfordrende og krevende. For noen kan det representere en ny begynnelse i sitt profesjonelle liv.


Innhold

Vær deg selv med større trygghet og effektivitet.

Dette lederutviklingsprogram er grunnlagt på en kraftig modell for personlig effektivitet. Den har tre komponenter, som hver er et sett av ferdigheter at programmet er utformet for å forbedre:

En. Mellommenneskelig problemløsning.
Dette kan bare oppnås ved å være trygg i din selvinnsikt og innsikt i andre. Disse gjør det mulig å utvikle de beste strategiene for å påvirke og motivere folk, og for å konfrontere problemer i den mest effektive måten mulig.

2. Praktisk bruk.
Vi bruker praktiske øvelser i stedet for simuleringer, og det er en konsekvent vekt på at du nesten bruke din læring til ditt eget arbeid utfordringer og problemer. Du vil undersøke og lære av din 'virkelige liv' arbeid problemer - hver deltaker får et kart over deres organisatoriske struktur og et "folk problem" for å bli undersøkt i løpet av programmet.

Tre. Personlig tilbakemelding.
Før programmet en 360-graders undersøkelsen vil være ferdig innen dine kolleger til å gi data på dine lederegenskaper og utviklingsbehov. Du vil lære om hvordan folk oppfatter dine styrker og svakheter og har mulighet til å utvikle strategier for å omskape innvirkningen på andre og hvordan du har sett.

Selverkjennelse.
Means bevissthet om din egen unike personlige ferdigheter og ressurser. Dette programmet handler ikke om å gjøre deg en annen person, men hjelper deg til å "være deg selv" med større trygghet og effektivitet.

Innsikt i andre.
Er sett av ferdigheter og aktiviteter som vil hjelpe deg i en av de vanskeligste aspektene ved ledelse - hvordan du stiller din tilnærming til det unike skjevheter og motivene til hver enkelt du arbeider med, enten direkte rapport, klient, peer
eller sjefen.

Målgruppe

Dette lederutviklingsprogram er primært rettet mot ledende fagfolk eller ledere for hvem samhandling med andre mennesker er et nøkkelelement i din rolle. Din posisjon er en hvor du trenger for å bygge effektive samarbeidsforhold, i organisasjonen og / eller med klienter du avtale med regelmessig.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
6 dager
Deltid
Price
Pris
5,950 GBP
Information
Deadline