Read the Official Description

Denne høyere diplom programmet gir formell utdanning og opplæring i virksomheten disipliner for kandidater med en ikke-business bakgrunn. Innehavere av kvalifiseringen vil normalt forventes å gå inn sysselsetting med en sterk økonomi og administrasjon bakgrunn, som vil utfylle kvalifisering (e) allerede anskaffet. Kurset legger vekt på praktisk / prosjektarbeid på tvers av alle moduler.

Kurset vil gi deg den konseptuelle rammeverket, kunnskap og ferdigheter som vil gjøre deg i stand til å forstå en kompleks og skiftende forretningsklima. Det vil også gi deg en forståelse av den respektive betydning og sammenhengen mellom de ulike disipliner og funksjoner representert i det moderne næringslivet, med fokus på bedriftsutvikling og prosjektledelse. Du vil få en bedre forståelse av finansfunksjonen og dens betydning i et moderne forretningsmiljø; og for markedsføring og dens rolle i effektivt å støtte næringsutvikling. Modulene på ledelse og organisatorisk atferd vil bygge på din tidligere kvalifisering (e), og vil fokusere på forretnings innstillinger.

Minstekrav Opptakskrav

En bachelorgrad (Nivå 7) eller en bachelorgrad (laud, Nivå 8) i enhver ikke-business disiplin er nødvendig.

Moduler

Ledelse, strategi og endring, økonomi og Business Environment, regnskapsanalyse, Marketing Management. Human Resource Management, Enterprise Development and Project Management, Business Law, Business Applications.

Progresjon

Som utdannet ved dette nivå åtte program, er du kvalifisert til å bli vurdert for Master of Business ettårig, full-time program på AIT. Alternativt kan du velge å forfølge høyere studier ved en annen institusjon. Fullstendige opplysninger om videreutdanning muligheter på AIT finnes i videreutdanning prospektet.

Karrieremuligheter

Som utdannet ved dette programmet, vil du ha et bredt spekter av ferdigheter og vil være godt egnet til å få arbeid på tvers av et bredt spekter av bransjer bygger på den opprinnelige kvalifiserings (e), men nå forbedret med denne virksomheten kvalifisering.

Tilleggsinformasjon

For studieåret 2014/2015, avgifter er € 3500 for EU-studenter. Disse avgiftene er gjenstand for en årlig vurdering.

Online søknad om direkte opptak til dette programmet i september 2015 nå åpen.

For ytterligere informasjon eller for spørsmål kontakt: Siobhán Kelly, Opptakskontoret, AIT Tel 090 646 8131

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
3,500
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato