close

Filtre

Se resultater

Graduate Diplomkandidat programmer i Mote 2020

Hvis du ønsker å videreutvikle din utdanning, men ikke ønsker å forplikte seg til en lang program varighet, bør du vurdere en utdannet diplom program. Du kan ofte forvente å fullføre ett av disse programmene på under ett år. Hva er utdannet diplom i mote? En utdannet diplom i mote kan dekke en rekke fag som kunst, klær, design og historie, internasjonal business, markedsføring, kreati… Les mer

Hvis du ønsker å videreutvikle din utdanning, men ikke ønsker å forplikte seg til en lang program varighet, bør du vurdere en utdannet diplom program. Du kan ofte forvente å fullføre ett av disse programmene på under ett år.

Hva er utdannet diplom i mote? En utdannet diplom i mote kan dekke en rekke fag som kunst, klær, design og historie, internasjonal business, markedsføring, kreativ ledelse eller trendanalyse. Din skole kan kreve at du tar digital design eller andre datakurs samt kurs som dekker fag som prognoser, produktets livssyklus eller forbrukeratferd. Klassene du tar kan i stor grad avhenge av din diplom satsingsområde.

Det er flere fordeler med å tjene en utdannet diplom i mote. Du kan utvide din kunnskap om et saksforhold som du allerede har stor interesse. Du kan også gjøre deg mer arbeidsføre i moteindustrien og sette deg opp for en høyere lønn.

Kostnaden for en utdannet diplom i mote avhenger av hvor du velger å studere. Du bør kontakte den enkelte skole for informasjon om undervisning, avgifter og betaling planer og alternativer.

En utdannet diplom i mote kan bidra til å forberede deg for en rekke jobber og karrierer i moteverdenen. Du kan finne en posisjon i detaljhandel, kjøp og merchandising produkt for konsum. Du kan også bruke din grad å markedsføre nye produkter og merkevarer som selvstendig konsulent eller agent for et stort selskap. En utdannet diplom i mote kan også brukes som et springbrett til mastergrader og utover.

Du bør undersøke flere utdannet diplom i mote programmer for å finne den som passer best til dine behov og interesser. Når du har funnet den rette, kan du søke om opptak i programmet. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Relaterte studiefelter
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Royal College of Art
London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Graduate Diploma Art & Design forbereder deg på masterstudiet i kunst og design. Vi fokuserer på å utvikle ferdigheter i uavhengige læringsmetoder og praksis innen kunst o ... +

Graduate Diploma Art & Design forbereder deg på masterstudiet i kunst og design. Vi fokuserer på å utvikle ferdigheter i uavhengige læringsmetoder og praksis innen kunst og design, og på å introdusere deg for rollen og innflytelsen til kunst og design i verden i dag. Vi tar sikte på å gjøre deg bedre informert om studiemulighetene som er tilgjengelige for deg, samt de mulige karriereveiene du kan følge utover eksamen. -
Høyere Diplom
Fulltid
30 uker
Engelsk
13 juli 2020
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre