Høyere nasjonalt diplom i fine art

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Høyere nasjonalt diplom i fine art

Kensington and Chelsea College

11

Bli inspirert og utforske din kreativitet med Kunst!

Vi tilbyr et bredt spekter av spennende og utfordrende kunstkurs i regi av en energisk og entusiastisk team av forelesere som er utøvende kunstnere og freelance kommersielle designere og fotografer. Enten du er nybegynner eller en erfaren artist, vil du være i stand til å utvide dine tekniske ferdigheter og bygge tillit i din kreative evne. Du kan velge et kurs fra mange kunst og fotografi områder, og studere enten om dagen eller kvelden. Du vil bli oppmuntret til å utforske materialer, metoder og teknikker i et bredt utvalg av både sertifisert og ikke-sertifisert kunst og design kurs.

Våre Kunst kvalifisering kurs gir en unik mulighet for de som ønsker å begynne sine kunstneriske karriere med en utfordrende og givende studietiden.

Kursoversikt

Dette kurset tilsvarer det andre året av en Fine Art BA kurset. Den HND i billedkunst gir mulighet for de studentene som har fullført en HNC å gå videre til et høyere nivå kurs og fortsette sine studier ved høgskolen. Ethos av kurset er å fokusere på den enkeltes konseptuelle og kreativitet identitet og å utvikle dem innenfor rammen av delemner i forhold til deres spesielle kunstneriske bekymringer og interesser. Fokus for kurset kommer gjennom å forhandle fram en kreativ og utviklings respons gjennom regelmessige øvinger og studio praksis.

Dette Higher Education kurset tar sikte på å utvikle deg som profesjonelle kunstnere, og for deg å gå videre enten til arbeid, uavhengig studio praksis eller høyere nivå studier. Vekt i løpet av året er å utvikle uavhengig forskning, studioarbeid, viser arbeidet og å fortsette å anskaffe kreative og tekniske ferdigheter. Vi føler dette studiet gir en gratis og utviklingsveien i kunst, bygger på praktisk erfaring, fagkunnskap og personlig uttrykk til å produsere et bærekraftig konseptuelt rammeverk for profesjonell praksis.

Hva bakgrunn og kvalifikasjoner trenger du å bli med? (Inntakskrav)

Den HND i billedkunst er en videreføring av HNC i kunst. Søkere er velkommen til å søke med tilsvarende nivå 2 engelsk og matte og en fortjeneste bane kvalifisering fra forrige HNC studien. På HND vil du studere åtte enheter på nivå 5 (etter å ha fullført åtte enheter fra HNC.) Den HND tilsvarer det andre året av en bachelorgrad i kunst og er notert på SO.

Hva gjør selvfølgelig føre til?

Studenter med en fortjeneste profil kan søke om å fortsette på ved høgskolen til BA Kunst fyll eller søke andre høgskoler for andre året av en bachelorgrad eller en MA (avhengig av tidligere kvalifikasjoner.)

Hvor vil jeg studere?

Chelsea sentrum. Carlyle bygning

Hva er de anlegg og utstyr ut?

Du vil bli tildelt en dedikert studio plass, verkstedlokaler og utstyr, mac rommet, har en personlig veileder, og vil være i stand til å delta på kontekstuelle studier foredrag og presentasjoner av kurset laget, besøke kunstnere og kunstneren i bolig (AIR).

Hvor mye trenger jeg å studere utenfor klassen?

Uavhengig forskning og besøke utstillinger og gallerier forventes fra studenter.

Hvordan er kurset vurderes?

Studenter kan få pass, fortjener eller utmerkelse for delemner avhengig av kvaliteten på arbeidet sendes inn. Enhetene har tidsfrister og vurderinger foregår gjennom hele året. Karakterene vil bli diskutert med deg og skriftlig tilbakemelding er gitt. En rekke vurderingsmetoder brukes blant annet gruppe kritikk, individuell veiledning, merking av skriftlige oppgaver og avsluttende ekstern showet.

Er noen av kursmateriell på linje?

Online kursmateriell vil bli gjort tilgjengelig via universitetets Virtual Learning Environment - Moodle.

Hvilke bøker og utstyr trenger jeg?

Reading liste gitt ved kursstart. Noen verktøy og utstyr levert i studio. Individuelle arbeids media avhengig av praksis som skal leveres av studenter.

Hva annet trenger jeg å kjøpe / Hva koster ekstra er det?

Eksterne utstillingskostnader.

Hva trenger jeg å ta med til intervju?

En portefølje av kunstverk, skissebøker og et stykke skriftlig arbeid.

Opptakskrav

Alle studenter er tatt opp til College på grunnlag av at de:

  • Enige om å være i samsvar med KCC studenten code of conduct
  • Gi original dokumentasjon som bekrefter opptakskrav
  • Møt opptakskrav kurs
  • Gi informasjon slik at en skole eller høyskole referanse kan oppnås dersom du er mellom 16-19 år gammel
  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: man / tirs / ons 10:00 til 16:00
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
30 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
8,500 GBP
Full Fee £ 5950; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline