Les den offisielle beskrivelsen

KURS SPROG: SPANSK

Det utvikler sitt eget audiovisuelle språk for å takle ethvert fotograferings- og videoprosjekt.

Ønsker du å lære å bruke et kamera og kjenne alle nødvendige aspekter som gjør at du kan utvikle et audiovisuelt prosjekt på en profesjonell måte? Med høyere grad i fotograferingstrening, vil du fordyre deg innen innvendig og utvendig belysningsteknikk. Du lærer å håndtere elementene som utgjør representasjonen av rommet, og du vil oppdage hvilke teknologier som vil tillate deg å takle fotograferingsprosjekter med vellykket kjennskap til hovedteknikker og strategier for å utvikle videoer. Fra en solid teoretisk basis utvikler du ditt eget audiovisuelle språk som gjør at du kan utføre prosjekter på forskjellige områder som reklame, design, mote, publiseringsverden, fotojournalistikk eller kunst.

photography

Målrettet mot de unge som ønsker å bli profesjonelle i fotografering. Du vil bli utdannet som teknisk kvalifisert konseptstekniker som er i stand til å gjennomføre ethvert audiovisuelt prosjekt.

Hvorfor studere dette kurset?

Med denne tittelen kan du få direkte tilgang til avansert grad i grafisk design, som oppfyller de normative kravene.

Du vil kunne oppleve hva du lærer i klasserom og verksteder utstyrt med den nyeste teknologien, gjennom teoretisk og praktisk opplæring og deltakelse i virkelige prosjekter med bedrifter.

Vi stoler på teoretisk og praktisk opplæring og på utvikling av virkelige prosjekter med bedrifter som en mulighet for læring og nettverk.

Vi satser på en blandet utdanning gjennom lærerne våre, en balanse mellom kvalifiserte teknikere og anerkjente aktive fagfolk, kjennetegn ved den spesifikke metoden som læres i IED Madrid.

Profesjonelle utganger: Fotograferingsstudier. Realisering og montering i TV, reklame og kino. Audiovisuell tekniker i industrien, mote eller tjenester. Som selvstendig profesjonell gjør sine egne prosjekter som en gratis kunstnerisk aktivitet.

Program undervist i:
Spanish (Spain)

Se 48 flere kurs fra IED – Istituto Europeo di Design Madrid »

Sist oppdatert September 30, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
6,900 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato