HNC / HND Computing Og Systemutvikling

Bradford College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

HNC / HND Computing Og Systemutvikling

Bradford College

HNC / HND Computing og Systemutvikling

Kursoversikt

Dette programmet er designet for å utstyre deg med kunnskap, forståelse og ferdigheter som kreves for å lykkes i et bredt spekter av databehandling og virksomhet karrierer eller for videre studier i disse områdene på lavere grad.

Gjennomføring

Kurset består av 16 moduler som er studert over to år. Vi legger vekt på bredden i IT-forretningsapplikasjoner og den bærende forretningsmiljø der programmene er utviklet.

Organisering

Du vil bli forventet å delta på alle forelesninger, seminarer og veiledningsøkter. Praktiske økter vil være aktivitetsbasert, ofte ved hjelp av gruppearbeid og bruk av dataanlegg. Disse øktene vil hjelpe deg å utvikle PC-baserte løsninger på problemer og bruke og anvende case study materiale.

Assessment

Moduler er vurdert av en rekke metoder, inkludert oppgaver, prosjekter, case-studier, praktiske øvelser og eksamener.

Hva nå?

Når du oppgraderer fra dette kurset, vil du være i perfekt posisjon til å gjøre en rekke data-relaterte yrker. Ved vellykket gjennomføring av HND, kan du også gå videre på en ett års top-up 'program som fører til en BSc (Hons) grad.

Visste du dette?

Lønn innen databehandling / spillindustrien vanligvis varierer fra £ 19 000 i året til over £ 60 000, avhengig av hvilket nivå av ledelse eller spesial involvert i rollen.

Du vil ha nytte av å jobbe på virkelige prosjekter og design truser og vil bli oppmuntret til å gå inn regionale og nasjonale konkurranser.

Vår Computing avdeling oppnådde studentenes tilfredshet på 92% i 2009 National Student Survey.

Opptakskrav

Minimum tariff påpeker 120. Et minimum av tre avgangseksamen ved karakteren C eller over og helst inkludert matematikk og engelsk og en A-nivå eller AVCE eller tilsvarende, men betraktning kan gis til to GCE AS eller ASVCE eller BTEC National Sertifikat / Award eller en A2 eller AVCE (minimum seks stk ).

Internasjonale ekvivalenter fra anerkjente institusjoner er velkommen. Internasjonale studenter krever også en godkjent engelsk språk kvalifisering.

Avgifter Informasjon

Vi mener at kvalitet grader bør ikke koste all verden. Det er derfor våre konkurransedyktige skolepenger gi deg en opplevelse av kvalitet som omfatter flere undervist timer enn de på de fleste universiteter, gode nivåer av veileder tilgang og støtte med små undervisningsgrupper.

Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
7,100 GBP
Information
Deadline
Price
International avgiften € 7800/year