HNC / HND Virksomhet

Bradford College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

HNC / HND Virksomhet

Bradford College

HNC / HND virksomhet

Kursoversikt

Sterke virksomhet ferdigheter er en viktig ferdighet-set i det som er en stadig krevende og utfordrende økonomisk miljø. Dette programmet har blitt utviklet for å møte behovene til industri og handel. Det vil gi deg en praktisk oversikt over næringslivet, og utstyre deg med kunnskap, forståelse og ferdigheter for å hjelpe deg å være vellykket.

Ved fullføring, kan du gå videre til en siviløkonom på enten en hel eller deltid. Kurset vil også åpne opp karrieremuligheter og gi deg et konkurransefortrinn i å få arbeid i de fleste forretnings relaterte felt.

Gjennomføring

Kurset er yrkesbasert og involverer ulike læringsmetoder. Vårt fokus er på studentaktive læringsteknikker som er fleksible og vil tillate deg å utvikle en individuell læring tilnærming. Du vil studere totalt 16 enheter i løpet av de to årene av kurset.

HNC studentene kan utvikle seg på HND, bygger på de samme HNC moduler og vil studere Strategisk, Kvalitativ og operative moduler som alle er designet med en grundig forretningsplan jording.

Organisering

Dyp og overflate læring.

Undervisningsmetoder

Student-sentrert læring, veileder-ledede økter, forskning ferdigheter og utvikling, foredrag og gjesteforelesere.

Assessment

Vurderingen kan være med presentasjon, oppdrag, rapporter, forskningsartikler og eksamen.

Praksisplasser / Feltarbeid

Utplassering er en mulighet, men dette er student-fokusert og vil normalt tatt opp av deg selv.

Visste du dette?

Du vil dra nytte av robuste faglige standarder og deltakelse i utenomfaglige arrangementer, inkludert høyttalere, besøk og konkurranser.

Opptakskrav

220 tariff poeng. Et minimum av tre avgangseksamen ved karakteren C eller over og en A2 eller to AS GCEs eller AVCE eller tilsvarende.
Vi oppfordrer også søknader fra potensielle studenter som har oppnådd ett av følgende:
Tildeling av en komplett tilgang Certificate av en lisensiert tilgang Validating Agency, Key Skills Nivå 3 (Anvendelse av Number, Kommunikasjon, IKT) og Compact Studenter med bevis på deltakelse.

Internasjonale ekvivalenter fra anerkjente institusjoner er velkommen. Internasjonale studenter krever også en godkjent engelsk språk kvalifisering.

Som partner i høyere utdanning Tilgang givende Transforming (HEART) partnerskap har vi forpliktet oss til en progresjon avtale for et utvalg av Chartered Management Institute (CMI) og Institute of Leadership & Management (ILM) awards. Når du søker, må du oppgi at du søker progresjon fra en CMI eller en ILM-prisen, som gir eksakte detaljer om prisen oppnådd eller ventende prestasjon.

Avgifter Informasjon

Vi mener at kvalitet grader bør ikke koste all verden. Det er derfor våre konkurransedyktige skolepenger gi deg en opplevelse av kvalitet som omfatter flere undervist timer enn de på de fleste universiteter, gode nivåer av veileder tilgang og støtte med små undervisningsgrupper.

Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
7,100 GBP
Information
Deadline
Contact school
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - Bradford, England
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Dates
Sept. 2018
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - Bradford, England
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Price
International avgiften € 7800/year