Read the Official Description

HSK 3 (Mandarin Chinese) er et 70-timers deltids kort kurs som er ideelt for nybegynnere som ønsker å lære Mandarin. Dette er den tredje av seks HSK-kurs. Vi tilbyr HSK sertifikater nivå 1-6.

HSK nivå 3 gjør at du kan lære ytterligere 300 ord til de lærte i HSK nivå 1 og 2: Du vil kunne kommunisere på kinesisk på grunnleggende nivå og snakke om ditt daglige, akademiske og profesjonelle liv, for eksempel å besøke leger, sport , underholdning, beskrivelse av utseende og personligheter, etc. Kinesiske tegn vil også bli introdusert.

HSK er en internasjonal standardisert eksamen som tester og priser kinesisk språkferdighet. Det er seks testnivåer, og testtakere som passerer de seks HSK-eksamenene vil kunne utvikle seg fra å kunne mestre enkle kinesiske fraser for effektivt å uttrykke seg både muntlig og på papir. Å skaffe HSK 3-sertifikatet gir deg en internasjonalt anerkjent kompetansekompetanse på kinesisk.

Dette kurset leveres av Confucius Institutt for tradisjonell kinesisk medisin (CITCM) som fremmer kinesisk kultur og kinesisk medisin ved å tilby en rekke workshops og kurs.


arbeidsevne

HSK-kvalifikasjonen er en internasjonalt anerkjent undersøkelsesordning og gir arbeidsgivere bevis på dine språkvansker i Mandarin-kinesisk. Vi tilbyr HSK sertifikater nivå 1-6.


Ansattbarhetstjeneste

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - The Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi å sette deg opp for en vellykket karriere. I løpet av studiene - og i to år etter at du har uteksaminert - får du tilgang til vår ansettelsestjeneste, som inkluderer:

  • Et nettbrett hvor du kan se et bredt spekter av plasseringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også gå inn for å se våre rådgivere for jobbbutikk, som alltid er tilgjengelige for å hjelpe deg med å ta det neste trinnet i søket.
  • Vår karriere Gym tilbyr gruppearrangementer på CV, intervju teknikker og å finne arbeidserfaring, samt regelmessige presentasjoner fra arbeidsgivere over en rekke sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan også hjelpe deg med å starte din egen virksomhet og utvikle verdifulle entreprenørmessige ferdigheter.


Undervisning og læring

  • To timer, kontakt undervisningen per uke
  • Syv timers selvstudium per uke
  • Det er ingen kurs, men studentene får oppgaver og regneark for å hjelpe dem med selvstudiet. Det er en undersøkelse som tester lese- og lytteferdigheter
  • Undersøkelser kjøres hver måned for å gjøre det fleksibelt for eleven hvis du trenger mer tid til å revidere, kan du utsette eksamenen til neste måned


Inntakskrav

Du må ha fullført HSK 2 for å gå videre til HSK 3.


Avgifter og finansiering

Kostnaden for kurset er £ 630 pluss en eksamensavgift.

LSBU studenter er kvalifisert for rabatt og betaler £ 350 for kurset.

Alle moduler kan endres av universitetet og kan avvike fra modulene du tilbys under studiene.

Program taught in:
Engelsk

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
70 timer
Deltid
Pris
630 GBP
Kostnaden for kurset er £ 630 pluss en eksamensavgift.
Deadline
By locations
By date