Les den offisielle beskrivelsen

Programoversikt
Avansert kunnskap om den nyeste forskningen spørsmål

The Hedge Funds Programmet søker å forklare hvorfor hedgefond har vært så attraktive i de senere årene og vurderer om denne forestillingen er bærekraftig.

Fra og med en oversikt over de hedgefond industrien, omtaler det de forskjellige hedge fond investeringer modeller i tilværelsen. Fremskritt i forskningen er innført for å etablere et helhetlig rammeverk som omfatter et bredt spekter av hedgefond strategier.

Dette rammeverket blir så brukt til å demonstrere hvordan hedgefond investering modellene skiller seg fra de av fond og hvordan alfaer kan måles. Programmet trekker på forskningsarbeid utført ved BNP Paribas Hedge Fund Centre.

Co-sponset av CFA Institute


Programmet er både faglig strenge og justert med yrkesutøvelse. CFA Institute medlemmer som fullfører programmet vil oppnå 24 kontinuerlig faglig utvikling studiepoeng.

Innhold


Programmet profilene investorer i hedgefond, og analyserer hvordan de velger data og indekser for å måle hedgefond ytelse. Den beskriver spesifikke kriterier som er involvert i hedgefond forvalter utvelgelsesprosessen og påfølgende kontraktsforhandlinger. Funksjoner som høy vannmerke eller hinderet priser, som er spesifikke for hedgefond, er innført.

Under søknad til programmet, vil deltakerne bli bedt om å sende inn tre spørsmål de ønsker å se programmet svaret. Fakultetet vil deretter bruke disse spørsmålene til å bestemme det lagt vekt på spesifikke emner.

Sentrale temaer er:

 • tilbake nedbrytning i alfa-og beta på en rekke hedgefond trading strategier ved hjelp av avanserte statistiske teknikker
 • persistens av alpha, om alder, kapitalstrømmer, og størrelse vondt alfa
 • hvordan insentiver for ledere (delta av kjøpsopsjon av insentiv avgift kontrakten) er knyttet til fremtidig ytelse
 • effekten av å endre investor forventninger og regulering (UCITS III)
 • hva Futur e av bransjen kan være, gitt kopier eller kloner som blir tilbudt.


Fordeler


Ytelser til deltakerne


Programmet trekker på den nyeste forskning utført både ved London Business School og andre ledende universiteter, og gjenspeiler den nyeste tenkning gir deg kompetanse til å være i forkant.

 • mangfold av kursdeltakerne betyr at du vil få en virkelig internasjonal perspektiv på ulike saker som involverer hedgefond
 • virkelige liv business case og interaksjoner med deltakere fra hele verden gir ny innsikt
 • bygge et nettverk som deltakerne er alle aktive i bransjen i dag og vil fortsatt være store kontakter
 • gevinst både faglig og praktisk innsikt for å oppnå en balansert perspektiv
 • møtes og diskutere th e siste spørsmål og utviklingen i hedgefond bransjen med ledende akademikere og fagfolk.

Fordeler til sponsorer og arbeidsgivere


Ledende handelshøyskole opplæring bringer solid teknisk kompetanse til din organisasjon.

 • praktiske programmer gi umiddelbare fordeler: program deltakerne skal kunne bruke det de har lært så snart de kommer tilbake til kontoret
 • læring sammen med andre aktører i bransjen og diskutere det virkelige liv business tilfeller vil gjøre dem i stand til å få ny innsikt i hvordan å takle utfordringer og problemer.

Målgruppe


De fleste deltakerne vil ha noen forkunnskaper i hedgefond og deres investeringer stiler, trading strategier, strukturer, og kompensasjon metoder.
Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurs fra London Business School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2019
Duration
3 dager
Deltid
Pris
3,350 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato