Helikopterpilotprogram

Generelt

Programbeskrivelse

Interessert i å bli en helikopterpilot?

Det blir ofte sagt at det beste kontoret er en cockpit. Å være helikopterpilot kommer med fantastisk utsikt, utrolig frihet og adrenalinpumpende eventyr. Å ta en maskin til himmels er spennende og noen ganger livsendrende. Det er ikke rart at det er en eksplosiv etterspørsel etter piloter som starter i 2020.

Fra 2020 til 2036 forventes etterspørselen etter helikopterpiloter å sveve, og etterlater mangel på oppover 49.000 piloter, ifølge store luftfartsselskaper som Boeing og Airbus. Men hvorfor?

Det er fordi behovet for piloter over hele verden øker, men det er få FAA-godkjente skoler som trener helikopterpiloter. Samtidig trekker mange piloter seg tilbake og forverrer mangelen.

Dette kan være en av de største mulighetene for å bli pilot siden helikoptre ble oppfunnet. Men hva skal til for å bli pilot?

Sist oppdatert okt. 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

This is a new college at SUU. We are still getting everything organized and appreciate your patience. Our Departments are: Aviation Computer Science and Information Systems Engineering and Technology ... Les mer

This is a new college at SUU. We are still getting everything organized and appreciate your patience. Our Departments are: Aviation Computer Science and Information Systems Engineering and Technology Mathematics Minimér
Cedar City