Read the Official Description

Som reiselivsnæringen fortsetter å utvide og utvikle internasjonalt og med det kanadiske turisme markedet på vei oppover, er det en økende etterspørsel etter utdannede og erfarne gjestfrihet ledere. Den ett års Hotel Management Diploma Program er utviklet for å hjelpe studentene oppfylle dette kravet ved å gi dem både praktisk erfaring og faglig opplæring, hjelpe danne et solid fundament for en lovende og vellykket utøvende nivå gjestfrihet karriere.

Programmet består av 12 ledelseskurs som er basert på læreplanen for den internasjonalt anerkjente Educational Institute of American Hotel and Lodging Association. I tillegg EHMC tilbyr komplekse, praktiske og berikende workshops og supplerende kurs for å videreutvikle de utøvende nivå ferdigheter til våre studenter. Profesjonell virksomhet skriving, sosial etikette, gjenoppta bygningen, kontaktskapende evner og forretningsplan utvikling er eksempler på temaer som dekkes i disse programmene. Som et eksempel, studentene utvikle forretningsplaner, økonomiske prognoser, markedsplaner og konkurranse analyser for utvalgte hotell-og restaurantvirksomhet. Når de oppgraderer fra vårt program, vil de være klar til å bli et verdsatt medlem av noen ledergruppe.

Det er kombinasjonen av AHLA pensum, utøvende workshops og dybde erfaringer av våre instruktører som setter Executive Hotel Management College studenter fremfor alle andre; beste forberede dem for deres practicum plassering og en givende karriere i Hotel Management.

Program Fordeler På EHMC, tilbyr vi rullende opptak, slik at elevene til å delta i programmet hver tredje uke. Dette systemet gjør det mulig for elevene å lære av hverandre, så vel som å legge mangfold og et bredere spekter av erfaring til klasserommet. EHMC tar stolthet i å gi studenter med bare høyt kvalifiserte utøvende nivå instruktører med minst 10 års vellykket hotellledererfaring.

Studenter vanligvis tilbringe halve dagen i klasserommet, mens tilbringe den andre halvparten anvende disse akademiske ferdigheter i en praktisk setting. Executive Hotel Management College er den eneste skolen for gjestfrihet opererer i samarbeid med en stor hotellkjede. Mayfair Hotels and Resorts eier og driver ledende hoteller og feriesteder som tilbyr et bredt spekter av muligheter for practicum plasseringer. Studentene skal lære første hånd de ledelsesmessige og supervisorial ansvar i alle primære hotell avdelinger. EHMC jobber veldig tett med både student og våre hotellpartnere å måle den beste passform og plassering for studenter. Basert på ferdighetsnivå, mål og interesser, vil studentene få mulighet til å bevege seg gjennom ulike avdelinger og hoteller i Mayfair Hotel og Resort-gruppen og andre ledende hotellselskap.

See 1 more programs offered by Executive Hotel Management College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
100 USD
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato