Read the Official Description

Denne praktisk kurs bringer sammen eksisterende kompetanse i å skape og administrere produkter og økoturismebedrift / yrke naturguide. Programmet har blitt utviklet med hovedmål å utdanne fagfolk som ønsker å lage produkter og / eller økoturisme bedrifter eller ønsker å engasjere seg i guidet natur. Programmet er også rettet mot de som allerede er forlovet, men ønsker å forbedre sin opplæring og sikre bedre faglig projeksjon. Disse to områdene har stort potensial for vekst både i nasjonal og internasjonal sammenheng.

Programmet svarer til en stadig mer tydelig i turisme markedet trenger. Den økende etterspørselen etter økoturismeprodukter tilsier, ja, behovet for bedrifter og fagfolk fra både offentlig sektor og privat tilstrekkelig opplært til å møte utfordringen med å tilby produkter og tjenester av høy kvalitet og med garantier for suksess.

I denne forstand er målet å fylle gapet inntil faglig opplæring i denne sektoren med høyest akademisk rigor garantert av opplevelsen av et senter med en lang bakgrunn og prestisje i turisme opplæring som School of Tourism og Hotel Management (EUTDH) av Barcelona autonome universitet. I feltet for guidet natur og skape økoturisme bedrifter, dette er en pioner i Spania og i resten av Europa trening.

En av de merverdier av utdannet er å få tak i, av studenten, sertifisering European Diploma, HeriQ Sertifiseringskurs for Interpretive Guides. Dette diplom oppnås bare ved å utvide (og godkjenne) tolkningen modulen naturarv, siden denne modulen tilsvarer i innhold med kurs HeriQ. Dessuten er læreren som er ansvarlig for modulen akkreditert av det europeiske programmet HeriQ (Kvalitet i Heritage Interpretation) som læreren har ansvaret for dette kurset og gir vitnemål i Spania.

Målet med opplæringen er å utruste fagfolk i ferdigheter sektor og kompetanse til å fungere som en guide for natur og ledelse og retning av økoturismebedrifter, som tilbyr slike produkter og tjenester av høy kvalitet og med garantier for suksess og økonomisk lønnsomt.

Denne kunnskapen vil bli ervervet gjennom tilstedeværelsen av de høyeste nivå fagfolk og erfarne å tilby studentene nyttige og relevante verktøy for profesjonell praksis. I tillegg til muligheten for praksisplasser i bedrifter og institusjoner i sektoren, og oppmuntrende interaktivitet mellom elever og mellom elever og lærere (debatt, utveksling av erfaringer, etc.).

MasterOficial1401

Mål

Tog fagfolk i turisme og økoturisme sektor med ferdigheter og kompetanse til å opptre som guide natur og muligheter for styring og ledelse av økoturismebedrifter, som tilbyr slike produkter og tjenester av høy kvalitet og med garantier for suksess.

OPPTAKSKRAV

For å få tilgang til dette kurset, prioriteres teknikere og fagfolk og folk med dokumentert erfaring i turistnæringen og / eller forvaltning av naturområder, eller som har en universitetsgrad.

Påmelding til kurset gjøres for at søknaden er mottatt. De som ønsker å ta kurset og ikke oppfyller opptakskrav kan be om et personlig intervju med emneansvarlig vil vurdere forslaget fra de faglige bidrag og / eller fagfolk som presenteres.

Karrieremuligheter

  • guide natur
  • Manager økoturisme bedrifter
  • Assistant turgrupper natur og økoturisme.
  • Designer / en av økoturisme produkter.
  • Teknologi / en i arv tolkningssentre, ecomuseums og lignende utstyr.
  • Informer / a på kontorer turisme produktutvikling.
  • Informer / a på turistkontorene.

PENSUM

MasterOficial1402
Program taught in:
Engelsk
Spansk

See 5 more programs offered by Universidad Autónoma de Barcelona »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Nov. 2019
Duration
1 semester
Heltid studier
Pris
2,200 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Nov. 2019
Sluttdato
Application deadline

Nov. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato