Read the Official Description

City & Guilds of London Kunstskolen er stolte av å tilby Storbritannias eneste Historic Carving hovedfagsutdanning, som spesialiserer seg på enten Stone Carving eller treskjæring. Våre hovedfagsutdanning kan brukes til å legge til rette for en endring av karrieren fra en annen disiplin, eller å utvide mulighetene for en gjeldende praksis som en skulptør, carver eller murer.

The Postgraduate Diploma er en to års kurs, men hvis du allerede har fullført en av våre Diplomer i Gamle Carving eller tilsvarende, oppføring direkte til andre året kan være mulig.

Studiet er utviklet for å gjenspeile din personlige erfaring og dine ambisjoner, derfor elementer av Diploma kurs er tilgjengelig på et valgfritt basis. Disse inkluderer ornament studie, modellering av figur, portrett modellering, kunstnerisk anatomi og kontekstuelle studier som geologi, kunst og arkitekturhistorie, yrkespraksis og innføring i aktuelle bevaring praksis og etikk.

Den praktisk kurs er intensivt og innebærer utvidet forskningsprosjekter som utfyller dine individuelle forskningsinteresser og praktisk erfaring. Kurset er ment å være primært selv regissert og for å komplettere dine individuelle forskningsinteresser og praktisk erfaring. En planlagt og avtalt program eller uttalelse intensjonsavtale er nødvendig før du melde deg på kurset. Dette kurset er akkreditert av City & Guilds Institute.

CGAS

Innhold og struktur

The Postgraduate Diploma kan brukes til å legge til rette for en endring av karrieren fra en annen disiplin, eller å utvide mulighetene for en gjeldende praksis som en skulptør, carver eller murer.

The Postgraduate Diploma er 2 år heltid, 3 år deltid, men hvis du allerede har fullført en av våre Diplomer i Gamle Carving eller tilsvarende, oppføring direkte til andre året kan være mulig basert på en vurdering av din portefølje .

Studiet er utviklet for å gjenspeile din personlige erfaring og dine ambisjoner, derfor elementer av Diploma kurs er tilgjengelig på et valgfritt basis. Disse inkluderer ornament studie, modellering av figur, portrett modellering, kunstnerisk anatomi og kontekstuelle studier som geologi, kunst og arkitekturhistorie, yrkespraksis og innføring i aktuelle bevaring praksis og etikk.

Den praktisk kurs er intensivt og innebærer utvidet forskningsprosjekter som utfyller dine individuelle forskningsinteresser og praktisk erfaring. Kurset er ment å være primært selv regissert og for å komplettere dine individuelle forskningsinteresser og praktisk erfaring. En planlagt og avtalt program eller uttalelse intensjonsavtale er nødvendig før du melde deg på kurset.

Du vil bli oppfordret til å påta seg oppdrag der det er relevant, mens på kurset og veiledere kan gi hjelp og råd om disse prosjektene som vil støtte deg til å utvikle din faglige portefølje.

Alle lærere er veletablerte fagfolk som jobber med noen av landets mest prestisjefylte prosjekter sammen med undervisning i avdelingen. Dette sikrer at kurset er utadrettet og sterkt yrkesfaglig, mens lærere tilby et nettverk av profesjonelle kontakter som ofte støtter fremtidig sysselsetting. Instituttet har en uvanlig høy andel av ansatte til studenter, å sikre at hver elev har jevnlig kontakt og støtte som læring av carving krav.

Opptakskrav

Søkere til Postgraduate Diploma Historic Carving bør normalt ha en lavere grad kvalifisering eller være i stand til å demonstrere tilsvarende yrkeserfaring.

Søkere som kan vise til tilsvarende tidligere yrkeserfaring vil bli vurdert gjennom en prosess som kalles Akkreditering av tidligere (erfarings) Læring (AP (E) L), som innebærer en dom av ulike arbeidslivet og formelle lærerike opplevelser mot utvalgskriteriene.

Søkere som ikke snakker engelsk som morsmål vil være nødvendig å gi bevis for å oppnå tilsvarende International English Language Testing Service (IELTS) score på 6,0 eller høyere, med et minimum på 5,0 i alle fire områder.

Hva vi ser etter i en søknad og intervju

Vi er på jakt etter høyt motiverte personer som kan vise til:

 • Et høyt nivå av fingerferdighet og hånd-øye-koordinasjon
 • En "godt øye" - med observasjon og visuell analyse ferdigheter
 • En dyp interesse i historien om utskjæring i arkitektur og skulptur
 • En dyp forpliktelse til praksisen med utskjæring på en intens daglig nivå
 • En appetitt for læring på PG Diploma nivå og en evne til å fokusere på sine studier

Utvalgs Student kriterier

Vi velger søkere i henhold til deres potensial og nåværende evne til å:

 • Oppfylle opptakskrav;
 • Demonstrere en rekke utviklede hånd ferdigheter og tekniske ferdigheter knyttet til carving;
 • Demonstrere en høy grad av engasjement og motivasjon i forhold til motivet og selvfølgelig;
 • Egge relevant forskning og syntetisere informasjon for å støtte sin praksis;
 • Kritisk vurdere egne og andres prestasjoner og identifisere områder for utvikling;
 • Bevis kunnskap om kulturgjenstander som er relevante for sin praksis og sine historiske sammenhenger;
 • Pro-aktivt planlegge og prioritere sin egen tid og sette oppnåelige mål;
 • Kommunisere sine egne ideer visuelt, verbalt og skriftlig.

For mer informasjon, vennligst besøk vår hjemmeside.

Program taught in:
Engelsk

See 3 more programs offered by City & Guilds of London Art School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 - 3 år
Deltid
Heltid studier
Pris
7,750 GBP
7750 GBP - Fulltid per studieår; 5000 GBP - Deltid per studieår
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline