Hovedfagsutdanning i å bygge informasjonsbehandling

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Hovedfagsutdanning i å bygge informasjonsbehandling

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

The Building Information Management hovedfagsutdanning kurset er ideelt for de som ønsker å få en større forståelse av Building Information Management, som ikke ønsker å studere for hele Masters kurset

Filosofien av Building Information Management kurs reflekterer den stadig mer digital, tverrfaglig og integrert natur prosjektleveranse, påvirket av etterspørselen fra regjeringer og klienter for større effektivitet på byggeprosjekter. Disse effektivitet kan oppnås av mer nøyaktig prototyping, simulering, koster, planlegging, design, produksjon og drift, og vil være en effekt av lyd informasjon og data innspill til bygningsinformasjonsmodellering (BIM) programvare.

Den unike naturen i Westminster Building Information Management kurs er fokuset på «Management», noe som vil skape fagfolk som er i stand til å administrere hele byggeprosessen og informasjon knyttet til dette.

Fremtidig bygging profesjonell krever kunnskap og forståelse for å bygge informasjonsbehandling, samt hvordan et integrert prosjektteam vil ta et prosjekt fra begynnelse til ferdigstillelse. Samhandling og samordnet informasjonsutvekslingen vil øke effektiviteten i prosjektet levering og kapitalforvaltning ytelse, som fører til bedre bærekraft over bygningen livssyklus og en fornøyd kunde. Denne bygningen information management tilnærming er et strategisk syn på integrert prosjektleveranse som omfatter både etterspørselssiden (klient) og tilbudssiden (konsulenter, entreprenører og leverandører).

The Building Information Management hovedfagsutdanning er i hovedsak rettet mot studenter som allerede er i byggerelaterte sysselsettingen og som aspirerer til ledende stillinger i sitt felt. Kurset tar sikte på å gi en utfordrende, stimulerende og faglig relevant studium som er direkte relatert til effektiv styring av byggeprosjekter.

Kurset tar sikte på å tilby elever fleksibel tilgang til kjernen innhold, samtidig som den gir disiplin og struktur av regelmessig frammøte ved universitetet. Dette oppnås gjennom bruk av en "blended learning" tilnærming.

Kursinnhold

Følgende moduler er en indikasjon på hva du vil studere på dette kurset. Du vil ta moduler på til sammen 120 studiepoeng som følger:

  • Building Information Management og Integrert praksis (40 studiepoeng)
  • Anskaffelser (20 studiepoeng)
  • Work-basert læring / Prosjekt modul (40 studiepoeng)
  • Pluss en annen alternativ modul fra Building Information Management MSc kurs (20 studiepoeng)

Associated karriere

Dette kurset er rettet mot studenter som er, eller har vært, i byggerelaterte sysselsettingen som aspirerer til ledende stillinger i byggebransjen.

Forbedre studentenes arbeidsevne og industri tilkoblinger er et sentralt mål med kurset. I 2013 Westminster kjørte Prosjekt Intermission, i samarbeid med industrien mentorer DMA Arkitekter, Studio Klaschka og Gardiner & Theobald. Studenter fra ulike bygde miljøet disipliner jobbet samarbeide om en "ekte" prosjekt for en "ekte" klient, med innspill fra industri utøvere, ved hjelp av banebrytende bygningsinformasjonsmodellering (BIM) teknologi. Fra dette prosjektet, bygging student Kevin Hernandez sikret en praksisplass med AECOM. Prosjekt Intermission ble også nominert til en CIOB International Innovation and Research Award 2013.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 - 2 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
4,650 GBP
Hjem / EU: £ 4650 - Overseas: £ 7800
Information
Deadline