Den Etterutdanningsdiplom er ideell for alle som har fullført en bachelorgrad i et design-relaterte felt eller en Postgraduate Certificate i Design.

Ta neste skritt i din akademiske karriere ved å utforske den nyeste og mest relevant yrkespraksis i design. Du vil også utvikle verktøy for å tolke, analysere og kritikk design prinsipper og skape nye tverrfaglige design strategier.

Nyutdannede av Postgraduate Diploma i Design vil kunne utvikle seg til Media Design School Master of Design program.

Karriere Pathways

Mulige karriere stier for nyutdannede av Postgraduate Diploma i Design omfatter både strategiske og design stillinger innen design studioer, bedrifter og konsulentbyråer: Design prosjektleder; Systems designer; Merchandising og merkevarebygging utbygger eller strateg; Bærekraft designer; Interaktiv designer; Mobile teknologier designer; Brukeropplevelse designer; Design analytiker; Screen designer; Digital animatør; Informasjon designer; Produkt designer og utvikler; Tjenesten designer; Trans designer; Emballasje designer; Sekundær utforming lærer; Design konsulent; Design manager.

Kurs Komponenter

For å fullføre en hovedfagsutdanning i formgiving, må du fullføre noen fire av følgende komponenter:

PGD001 Design Research: Koble Tekster, Tyde Context

30 studiepoeng Oppdag måter ulike typer tekster "(ikke bare den skriftlige slag!) Kan knyttes til å forstå omfanget av situasjoner der en designer opererer. Forskningsdesign ved å utforske disse mulige forbindelser innenfor rammen av en real-world-prosjektet. Å arbeide i et replikert arbeidsmiljø på faktiske industri truser vil legge et praktisk fokus på læring. Du vil få relevant erfaring og bygge verdifulle profesjonelle portefølje kompetanse og innhold.

Dette kurset vil bli tilbudt i Trimester 1

PGD002 Tverrfaglig Design Prosjekt: Emerging sammenhenger

30 studiepoeng i denne komponenten, vil du få ferdigheter i analyse av forskningsdata for bruk i visuell forskning og design. Her er nye teknologier på tvers av en rekke design disipliner brukes til å studere både mennesker og kulturelle fenomener (som målgrupper). I sin tur, er disse verktøyene brukes til å informere design beslutninger. Fordi det legges vekt på å få forståelse gjennom å gjøre, vil du bruke lyd, visuelle og tekstelementer (og mer!) I dine utformet kommunikasjons svar på en real-world-prosjektet.

Dette kurset vil bli tilbudt i Trimester 1

PGD003 Moderne Design Utgave: Creative Futures

30 studiepoeng En levende kort brukes til å utforske hvordan design intervensjoner kan ha dyptgripende og pågående virkninger på verden - både ment og utilsiktet. Denne komponenten undersøker måter som er utformet ting som utstyr, tjenester, grensesnitt eller miljøer form miljøer, atferd og holdninger. Tegning på moderne filosofier teknologi og teorier om trening, vil du lære om de verktøy som er avgjørende for å utforme og som kan rikt engasjere med kompleksiteten i levende. Du vil få en reflektert bevissthet om hvordan design kan rekonfigurere måter å produsere mer hensynsfull og bærekraftige produkter, tjenester og tilnærminger som gagner både mennesker og planeten.

Dette kurset vil bli tilbudt i trimester 2

PGD004 Special Topic Prosjekt: Creative Entreprenørskap

30 studiepoeng Tre ut av din komfortsone ved å krysse grensene av kjente disiplin til å bidra til en reell prosjekt som krever en ny løsning. Denne komponenten utforsker potensialet i design tenkning som en generator av state-of-the-art og entreprenørielle strategier, praksis og designede ting gjennom innovasjonsutfordringer. Dette krever bruk av både bedrifter og akademisk forskning i forbindelse med kunnskapsrike designmetodikk. Du vil arbeide både selvstendig og i team for å svare på en kundens krav og du må vurdere effekten av valgene dine på resultater gjennom hele prosessen. Vellykkede resultater vil være risikotaking taktiske og effektive tiltak mot den korte gitt.

Dette kurset vil bli tilbudt i trimester 2

PGD005 Special Topic Prosjekt: Design og Økonomier

30 studiepoeng Design er sterkt berørt av økonomien der det er innebygd. I denne komponenten vil du ta en real-world prosjekt kort og bruke den til å revurdere antakelser om uholdbare vekst-baserte og ustabile økonomien i det 21. århundre. Resultatet av dette prosjektet er å kartlegge kritiske tilnærminger til en økonomi ved hjelp av design tenkning for å løse slike bekymringer som konsekvensene av denne økonomien for design; hvordan mer bærekraftige tilnærminger til økonomien kan åpne nye muligheter for design; og hvilken rolle utformingen kan spille i en overgang til en annen økonomisk modell.

Dette kurset vil bli tilbudt i Trimester 3

PGD006 Tverrfaglig Design Teorier: Dialogues

30 studiepoeng Når en type design krysser med en annen, kan resultatet bli en mer omfattende løsning enn en enkeltstående, tradisjonelle tilnærmingen kan gi. Å arbeide i ulike team av designere fra en rekke disipliner kan bygge banebrytende resultater. Denne komponenten vil introdusere deg til tekster, samtaler og synspunkter hentet fra diverse faglige sammenhenger som er relevante for å utforme, inkludert filosofi, sosiologi, antropologi, teknologi, historie, og en rekke medier. Her vil du jobbe i team for å engasjere seg med ideer som er (eller har vært) innflytelsesrike i å forme hvordan designere kan ideate for å pakke ut løsninger på tverrfaglige reelle problemer.

Dette kurset vil bli tilbudt i Trimester 3 Hvis du har fullført Graduate Certificate i Design på Media Design School, så de 60 studiepoeng som du allerede har fullført vil bli brukt til Postgraduate Diploma of Design, noe som betyr at du vil bare bli pålagt å fullføre en to tilleggskomponenter.

Kvalifikasjoner

Dette kurset er ideelt for alle som nylig har avsluttet sin bachelorgrad, en Postgraduate Certificate i Design med Media Design School, eller som en form for faglig utvikling for de som jobber i designbransjen.

For å være kvalifisert for Postgraduate Diploma, må du ha: A New Zealand bachelorgrad som er relevant å designe; Eller en passende internasjonale tilsvarende design kvalifisering krever minst tre års heltids videregående studium som er godkjent av Media Design School Academic styret.

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Media Design School »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
30 uker
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
mars 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

mars 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato