Hovedfagsutdanning i eiendom finans

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Hovedfagsutdanning i eiendom finans

University of Westminster - Faculty of Architecture and the Built Environment

Den Property Finance hovedfagsutdanning kurset er ideelt for de som ønsker å få en større forståelse av Property Finance, som ikke ønsker å studere for full Masters kurset.

Property Finance er et veletablert område av nødvendig kompetanse innen eiendomsbransjen for kjøp og utvikling av eiendommer som kan ha varierende grad av kompleksitet. Den finansierer ekspert benytter moderne ferdigheter, teknikker og systemer for å lykkes kilden og gi en tilstrekkelig flyt av tilgjengelige midler til å kjøpe, selge og utvikle tomter og bygninger.

Dette kurset er ment å gi deg en detaljert forståelse av eiendom finans og tilhørende eiendom avgrensnings teknikker og prosesser, som omfatter både juridiske og samfunnsmessige aspekter. Du vil analysere investerings- og utviklingsfinans situasjoner og svare på bestemte finansielle problemer med avledet løsninger. Du vil også være i stand til å vurdere alternativer og selv vurdere handlingsalternativer.

Utformingen av kurset gjenkjenner de betydelige utfordringene med å gi en lærerik opplevelse som er praktisk, relevant og utfordrende. Programmet, samtidig som disiplin og struktur av regelmessig frammøte ved Universitetet, har som mål å gi et praktisk pedagogisk struktur gjennom workshops og prosjekter.

Kursinnhold

Følgende fag er en indikasjon på hva du vil studere på dette kurset. Du vil ta moduler på til sammen 120 studiepoeng som følger:

Finans og kapitalforvaltning
(20 studiepoeng)

Målet med denne modulen er å sette bedriftens beslutningsprosesser i forbindelse med virksomheten miljø, bedriftens mål og praktisering av selskapets økonomi, eiendom og porteføljeforvaltning. Du vil få en innføring i eiendom som aktivaklasse, og en praktisk og teoretisk forståelse av teknikker og praksis i dag brukes i forvaltningen og verdivurdering av næringseiendom. I finans element i denne modulen, vil du utforske problemstillinger knyttet til regnskapsprinsipper og økonomistyring kontoer, og konsekvensene av skatt. Like viktig er en styrking av forholdet analyse og strategi.

Law for eiendom fagfolk
(20 studiepoeng)

Denne modulen fremmer refleksjon over hvor loven kommer fra og hvordan den utvikler seg (inkludert påvirkning av European Law), og oppfordrer din forståelse av forholdet mellom den juridiske prosessen og sosial endring. Du vil utvikle mestring av hovedprinsippene (og deres drift i praksis) av engelsk lov knyttet til virksomheten, herunder kontrakt, fast eiendoms rettsforhold og reguleringsregimer som særlig påvirker eiendomsbransjen.

Du vil også få en større forståelse av juridisk teori, herunder lov og rettspraksis; rollen til Europa; tort, kontrakt og forretningsjuss; forvaltningsrett og reguleringsregimer; fast eiendoms rettsforhold; og utleier og leietaker lov.

Eiendom og Finans: Politikk og praksis
(40 studiepoeng)

Eiendom er en stor bidragsyter til aktivabeholdning og investeringer i de fleste økonomier. Du vil undersøke det store bildet rundt eiendom og penger. Du vil se på ulike finansieringskilder for investeringer og utvikling av eiendom, både boliger og kommersielle, og undersøke tankeprosesser som brukes til å ta avgjørelser på om du vil fortsette med en spesiell avtale. Du vil også undersøke bank og fond strategi på høyeste nivå.

Property Finance: Utlån og Risk
(20 studiepoeng)

I denne modulen vil du ta den strategiske rollen til utlån i eiendomssektoren. Sektoren har blitt avhengig av långivere for det store flertallet av kontantstrømmer, og i denne modulen vil du se på historien til involvering av långivere, og risikovurderingen og prosedyrer involvert i utlån på eiendom. Studiet av tradisjonelle banktjenester vil bli supplert med investment banking teknikker.

Montering og utvikling nettstedet
(20 studiepoeng)

I denne modulen vil du fokusere på de økonomiske, fysiske, juridiske og samfunnsmessige aspekter som er nødvendige for vellykket eiendomsmegler utviklingsprosjekter til å ta plass. Det legges vekt på behovene til sluttbrukere av utviklingen, og de andre sentrale aktører i utviklingsprosessen. Det vil bli lagt vekt på kommersiell eiendomsutvikling, men modulen vil også tjene godt de som krever en forståelse av blandet bruk og boligprosjekter og prosesser. Den juridiske fokus vil sentrum på systemet i England og Wales selv om teknikker og eksempler vil bli trukket fra en rekke jurisdiksjoner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 - 2 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
4,950 GBP
Hjem / EU: £ 4950 - Overseas: £ 7800
Information
Deadline