Read the Official Description

Kickstart din karriere med vår postgraduate grad Programmet er designet for karrierevekslere eller studenter som ønsker å utvide sin teoretiske kunnskap og praktiske ferdigheter for å starte sin karriere i gjestebransjen. I tillegg tar studentene et bredt spekter av kurs for generell forretningsadministrasjon i gjestfrihet. Dette gjør det mulig for karrierevekslere og unge fagfolk å lykkes som ledere i den globale gjestfrihetsbransjen - selv om bachelorgraden din skal være i et ikke-relatert felt.

HVORFOR LES ROCHES?

Oppnå flerkulturell flyt og lær sammen med en mangfoldig student kropp i den globale gjestfriheten i Shanghai Utvid ditt nettverk gjennom våre bransjeforbindelser og rekruttering besøk fra dusinvis av topp selskaper hvert semester Utvikle din kunnskap og selvtillit gjennom innovative læreplaner som integrerer teori og praksis i praksis.

NIPGRADUATE DIPLOMA PROGRAMMER FOR Å RASKE DIN KARRIERE I HOSPITALITET LRJJs doktorgradsstudium tiltrekker seg spesielt karrierevekslere - studenter som har en grad eller yrkeserfaring på et felt utenfor gjestfrihet, men som trenger den spesifikke kunnskapen og ferdighetssettet som er nødvendig for å administrere gjestfrihetsvirksomheter, som hoteller, restauranter, arrangementer og luksusbutikk. Vårt innovative hotel management program på forskerutdanningen serverer også gjestfrihetsfagfolk som ønsker å finjustere sine ferdigheter i ledelse, entreprenørskap, markedsføring og andre områder.

SOLID FOUNDATIONS IN BUSINESS MANAGEMENT & STRATEGY Vårt akselererte læreplan for hotellledelse, markedsføring og bedriftsøkonomisk kurs vil avsløre deg til den operative ledelsen og strategiske problemstillinger som globale gjestfrihetsledere står overfor i dag. Dette intensive forskerutdanningen vil spore din utvikling av kritiske ferdigheter som trengs for ledende stillinger i bransjen. Du vil skarpere dine ledelsesevner og entreprenørskap som du blir en selvstendig beslutningstaker.

Integrerte praktiske prosjekter gir deg mulighet til å bruke kunnskap og utvikle dine ferdigheter på campus. I tillegg er en profesjonell internship semester bygd inn i våre postgraduate diplom, slik at du kan få ekspertise fra virkelige livserfaring.

FAKULTET PGD-programmet på LRJJ ledes av faglige eksperter og erfarne fagfolk. Vårt fakultet vil utfordre og utvide din kunnskap, gi en transformativ pedagogisk opplevelse.

Læreveiledning På Les Roches gir vår innovative læreplan deg mulighet til å størkne teoretisk kunnskap gjennom praktisk anvendelse. Gjennom ditt diplom i gjestfrihet vil du utvikle et sterkt fundament i forretningsforvaltning og strategi. Avhengig av hvilket postgraduate gjestfrihetsprogram du velger, vil du få grundig kunnskap om et spesialisert emne eller en omfattende oversikt over hotellledelsen. Du vil skarpere dine mellommenneskelige ferdigheter, lederegenskaper og globalt perspektiv.

Yrkesveilednings Uansett om du har til hensikt å endre yrker eller for å utvikle seg innenfor din nåværende karriere, vil vårt team for Career Development Industry Placement (CDIP) gi deg dedikert hjelp til å forberede din CV, finne jobbmuligheter og polere intervjueteknikker.

Program taught in:
Engelsk
Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

See 3 more programs offered by Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Feb. 2019
Mai 2019
Duration
12 - 12 måneder
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Feb. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Mai 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Nov. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Nov. 2019
Sluttdato
Application deadline

Feb. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Mai 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Aug. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato

Nov. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Application deadline
Sluttdato