Hovedfagsutdanning i matsikkerhet

Universidad Autónoma de Barcelona

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Hovedfagsutdanning i matsikkerhet

Universidad Autónoma de Barcelona

Matsikkerhet er en av de mest interessante og komplisert for dem som er interessert i studiet av mat, dens egenskaper, dvs. deres utseende, deres sikkerhet og ernæringsmessige verdi kapitler.

Når vi snakker om mattrygghet mener vi at bare henvise til muligheten for at noe kan nå mat og forårsake smittsomme eller giftige prosessen type. I stedet er det et videre begrep, siden det er situasjoner matlaging eller sammensetning, noe som kan forholde seg til saker eller utbrudd av matbåren.

Derfor er det ment å løse problemet med matsikkerhet fra et bredt perspektiv, prøver å takle hvert kapittel fra dagens situasjon, prøver å finne ut deres fremtidsperspektiv og prøver å tilby løsninger der det er mulig. Innført som en ny tilnærming til de juridiske forskrift om sikkerhet og ansvar i matproduksjon, med fokus på juridisk ansvar; gi praktisk og forebyggende veiledning om emnet, stadig viktigere i beslutningsprosessen.

MasterOficial1801

Mål

  • Gi deltakeren med strategier og ferdigheter som trengs for å utvikle forskning på matsikkerhet i offentlige og private skoler.
  • Gi studentene fremskritt innen både teoretisk kunnskap og mulige anvendelser i å forbedre kvaliteten.
  • Introdusere deltakerne grunnleggende om å organisere et næringsmiddelforetak både i form av tekniske aspekter som forretningsdrift og markedet.
  • Gi og validere de nødvendige elementene for å oppnå et kvalitetsprodukt gjennom prosessledelse for å svare på etterspørselen i markedet etter hvert som etterspørselen.

OPPTAKSKRAV

Nyutdannede, diplom holdere eller kandidater med kunnskap og erfaring innen næringsmiddelhygiene.
Hvis du ikke har en universitetsgrad og demonstrere profesjonell erfaring, vil studenten motta et sertifikat.

Karrieremuligheter

  • Agrifood teknikere ansvarlige selskaper.
  • Matsikkerhet revisorer.
  • Matsikkerhet revisorer.
  • Food Safety Systems sertifisører.
  • Systems Consultants Mat kvalitet og sikkerhet.
  • Agrifood kjedene er ansvarlig for distribusjon.
  • Advisory gjennomføring av Food Safety Industry.
  • Teknikere og akkrediterte til ISO / IEC-standarder 1,702 laboratorier.

PENSUM

MasterOficial1902

reiseruter

Denne hovedfagsutdanning inngår i Master i ledelse og Food Quality Seguretad.

Kompetanse

grunnleggende ferdigheter

  • Kunnskap og forståelse som gir grunnlag eller mulighet til å være original i utvikling og / eller implementering av ideer.
  • At elevene kan anvende sine kunnskaper og sin evne til å løse problemer i nye eller ukjente miljøer innenfor bredere (eller tverrfaglige) sammenhenger knyttet til sitt fagområde.
  • At elevene er i stand til å integrere kunnskap og håndtere kompleksitet og formulere dommer basert på informasjon som var ufullstendig eller begrenset, inneholder refleksjoner rundt sosiale og etiske ansvar knyttet til bruk av sine kunnskaper og dommer.
  • Studentene kan kommunisere sine konklusjoner med kunnskap og begrunnelsen som ligger til grunn for spesialister og ikke-spesialister på en klar og tydelig måte.
  • Studentene må ha de lære ferdigheter som gjør dem i stand til å fortsette å studere på en måte som vil være i stor grad selvstyrt eller autonom.

Spesifikke ferdigheter

  • Lær om opprinnelsen til matbårne prosesser. Epidemiologi og utløsende elementer.
  • Identifiser HACCP-systemer.
  • Vurdere farer og kritiske styringspunkter (HACCP)
  • Design kontrollrutiner insistere meg viktigheten av rengjøring og desinfeksjon.
  • Påfør systemer som kan redusere eller eliminere risiko agenter.
  • Tilegne seg verktøy for revisjon, vurdering og styring av helserisiko
  • Vurderer mat kontrollsystemer.
  • Velge parameterne for ernæring, mat og tilstrekkelig ledelse for et kvalitetsprodukt.
  • Påfør fremskritt innen både teoretisk kunnskap og mulige anvendelser i å forbedre kvaliteten.
  • Identifisere og intervenere for å forbedre organisatoriske prosesser næringsmiddel både når det gjelder tekniske aspekter som forretningsdrift og markedet.
  • Vurdere konsekvensene av tekniske beslutninger i bedriftsøkonomi og markeds beslutninger, for å gi råd eller leder mat sektor selskaper i en bærekraftsammenheng.
  • Utforme en plan for kvalitetsstyring og miljøstyring av næringsmiddelbransjen.
  • Utforme en miljømessig forvaltningsplanen for næringsmiddelbransjen.

tverrgående kompetanser

  • For å analysere variabler som er involvert i området av kunnskap management program.
  • Utvikle ferdigheter for å gjøre informerte beslutninger som nevnt.
  • Reflektere over de former for kommunikasjon som er nødvendige for ledelsen.
  • Gjenkjenne og løse problemer knyttet til kunnskapsforvaltning programområde.
  • Fremme kultur for dialog mekling og konfliktløsning.
  • Administrere bibliografiske og dokumentar ressurser.
  • Kommunisere muntlig og skriftlig:
    • Bruk egnet vitenskapelig terminologi.
    • Profesjonelle rapporter.
    • Skrive publikasjoner.
    • Muntlig forsvare og argumentere deres bidrag.
  • Utvikle en læringsprosess basert på refleksjon i handling.
  • Analysere og oppsummere dokumenter og tolke protokoller. Finn informasjonskilder, ta kontakt og velg den informasjonen som trengs for bestemte emner.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Spansk
  • Catalan
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Nov. 2018
Duration
Varighet
1 semester
Heltidsstudier
Price
Pris
1,980 EUR
Information
Deadline
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Studiestart : Nov. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Nov. 2018
Spania - Barcelona, Catalonia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen