Postgraduate Diploma i regnskap

GMIT Galway Campus

En ett år konvertering program i regnskap for ikke-regnskap akademikere

The School of Business i GMIT tilbyr ett års intensiv Postgraduate Diploma i Business i regnskap. Dette programmet er nivå 9 på NQAI rammeverk og tilbys på heltid over ett studieår. Steder på programmet er begrenset til 30 studenter, som alle er eksisterende nivå 8 ikke-regnskap akademikere.

Dette programmet ble utviklet som svar på det store antallet nyutdannede som ønsker å endre sin karriere fokus. For å kvalifisere som en regnskapsfører må du bli medlem av et faglig regnskap kroppen og å gjøre så du må ta eksamener med den profesjonelle kroppen og få yrkeserfaring. Dette programmet er det første skrittet mot en interessant og utfordrende karriere innen regnskap. Eksisterende akademikere som forfølge regnskap kan oppleve at de er vanskeligstilte i deres søken etter traineestillinger på grunn av deres ulike bakgrunner og modenhet.

Denne svært fokusert og praktisk Programmet tilbyr en direkte vei til en full-time karriere innen regnskap. Det gir eleven en grundig innføring i grunnleggende teorier, begreper, prinsipper og praksis avgjørende for jakten på en oppfylle karriere i området av profesjonell regnskapsføring. Elever vil få en rekke unntak fra profesjonelle regnskap organer og ha en kritisk forståelse av dagens utvikling i regnskap.

Regnskap tilbyr en klart definert karrierevei, men likevel tilbyr et spekter av jobbmuligheter. De viktigste typer regnskapsførere er profesjonelle regnskapsførere (som jobber i privat praksis) eller ledelse regnskapsførere (som jobber i selskaper), men det er mange spesialiserte roller som revisorer og skatte konsulenter. Regnskap fagfolk er konsekvent i etterspørselen i private og offentlige organisasjoner. Trening som regnskapsfører tilbyr stadig mer varierte roller innenfor organisasjoner i hjertet av næringsutvikling.

Hva vil jeg studere?


En intensiv to ukers induksjon kurs i begynnelsen av september for å levere det grunnleggende regnskap vil forut for levering av følgende moduler:

  • Finansregnskap
  • Driftsregnskap
  • Financial Management
  • beskatning
  • Forretnings og selskapsrett
  • Etikk og selskapsledelse

Dette programmet er semesterised, og består av ca 25 klasse kontakt timer per uke. I tillegg til praktisk regnskap og forretningsmessige kunnskap og ferdigheter elevene skal få praktisk datastyrt regnskap ferdigheter viktige for praktiserende revisor.

Dispensasjoner


Det er tenkt at kandidater fra dette programmet vil få en rekke unntak fra profesjonelle regnskap organer, forkorte reisen mot finalen kvalifisering. Ytterligere detaljer tilgjengelig på forespørsel.

Institute Notice


Hvert kurs tilbys under forutsetning av tilstrekkelig påmeldinger og Institute forbeholder seg retten til å kansellere eller avslutte enhver kurset på grunn av lav påmelding eller av andre grunner anses tilstrekkelig ved instituttet.

Tilleggsinformasjon


Programmet vil starte i begynnelsen av september. Dette er en full-time Nivå 9 award. Studenter på dette programmet kan være kvalifisert til å motta en student stipend. Klassene vil starte i begynnelsen av september.

Opptakskrav


Søkere til programmet vil bli forventet å holde et minimum, en Honours 2.2 ikke-regnskap grad eller en godkjent tilsvarende ikke-regnskap kvalifisering. Studenter som har en Honours Bachelor Degree (nivå 8) eller tilsvarende innen regnskap, oppnådde utenfor Irland er også kvalifisert til å søke.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
5,500 EUR
- EU studenter; £ 10.000 ikke-EU studenter
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato