Read the Official Description

Matsikkerhet er en av de mest interessante og komplisert for dem som er interessert i studiet av mat, dens egenskaper, dvs. deres utseende, deres sikkerhet og ernæringsmessige verdi kapitler.

Dessuten trenger vi å vite for å garantere europeisk konkurranseevne av næringsmiddelindustrien og spansk regelverk.

Når vi snakker om matsikkerhet kan vi tro at bare henvise til muligheten for at noen forurensning eller patogen kan nå mat og forårsake en smittsom eller giftige prosessen. I stedet er det et videre begrep, siden det er situasjoner matlaging eller sammensetning, noe som kan forholde seg til saker eller utbrudd av matbåren.

MasterOficial1801

Mål

  • Administrere spansk og europeisk regelverk agrifood regulering.
  • Å trene studentene til å integrere kunnskap ytelse. om rollene til European Food Authority og National Agency for mattrygghet.
  • Ta elevene på prosedyrer for innhenting kvalitet sertifisering og mattrygghet.
  • Se Food Security som en avledning av den konstitusjonelle retten til helse.

OPPTAKSKRAV

  • Lisensierte / som, akademikere / eller nyutdannede som / som med kunnskap og erfaring innen næringsmiddelhygiene.

Kompetanse

Innhold

  • KVALITET
  • sikkerhet
  • Sektorer og utfyller
MasterOficial1802
Program taught in:
Spansk
Catalan

See 5 more programs offered by Universidad Autónoma de Barcelona »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Nov. 2019
Duration
1 semester
Heltid studier
Pris
1,980 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Nov. 2019
Sluttdato
Application deadline

Nov. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato