Den Enric Miralles Foundation og Universitat Politécnica de Catalunya (UPC) samarbeider om å arrangere en spesialisert kurs i ferd med integrerte urban regeneration.Based på måten å tenke og jobbe på Enric Miralles og lære hans metodikk og hans teknikk, og ved å bli den måten å gjøre av EMBT Miralles Tagliabue skal studentene spesialisert på moderne bærekraftig integrert urbanisme. Kurset tar sikte på å gi studentene de nødvendige ferdigheter til å utvikle et urbant prosjekt fra start til slutt.

Enric Miralles

Oversikt

Kurset integrerer teori, praksis, design og disiplinene arkitektur og byen med analytisk disiplin av forskning, og samtidig opprettholde en riktig relevans til den moderne verdens utfordringer tverrfaglig kunnskap, bærekraftig urbanisme, sosial inkludering og ekskludering, arkitektur og databehandling , romlig kognisjon, de fysiske og immaterielle dimensjoner av sosiale nettverk, og en brukersentrert tilnærming til design innovasjon.

Programmet er strukturert i ulike fag og spesielle master-klasser. Hver gjenstand er både teoretisk (i morgen) og praktisk (i ettermiddag).

Vi tror på "making mens du tenker" og generere åpne diskusjoner.

Studentene skal utvikle sin egen forslaget til Grand Paris.

Enric Miralles

Case study: Grand Paris Clichy-Montfermeil 2017

Den Enric Miralles Foundation og Universitat Politécnica de Catalunya (UPC) samarbeider om å arrangere en spesialisert kurs i ferd med integrerte urban regenerering.

Basert på den måten å tenke og jobbe på Enric Miralles og lære hans metodikk og hans teknikk, og ved å delta i måten å gjøre av EMBT Miralles Tagliabue skal studentene spesialisert på moderne bærekraftig integrert urbanisme.

Kurset tar sikte på å gi studentene de nødvendige ferdigheter til å utvikle et urbant prosjekt fra start til slutt, vil deltakerne lage sine egne forslag til "2017 Grand Paris Clichy-Montferneil forstedene til Paris" prosjektet ved å integrere alle nødvendige teoretiske og praktiske aspekter på urbanisme og kreativ design utvikling.

Enric Miralles

Om Grand Paris Clichy - Montfermeil Metro Station

The Grand Paris er et ambisiøst prosjekt for å modernisere eksisterende transportnett og opprette en ny automatisk metro - Grand Paris Express for hovedstadsområdet Paris. Nye store urbane prosjekter er planlagt å fullføre verk for denne infrastrukturen.

Prosjektet omfatter undergrunnsstasjon og også planleggingen av den nye plassen som er til å bli en sentral pol i en fornyet nabolag. Det vil gi en enkel tilgang til innbyggerne på sine arbeidsplasser over hele Ille de France og på samme tid vil være en kilde til byfornyelse og blandet bruk området. For sin relevans, er denne stasjonen anses som illustrerende for Grand Paris og den sosiale siden av prosjektet har blitt forbedret.

EMBT Grand Paris Prosjekt

I løpet av kurset vil studentene tilbringe en uke i Paris for å besøke området og bedre forstå prosjektet.

Enric Miralles

Besøk

Det vil være et besøk til bygninger ved EMBT arkitekter i Barcelona som Santa Caterina-markedet og nabolag PERI renovering, Gas Natural Tower, Diagonal Mar Park, Igualada kirkegård, Hostalets Institut la Llauna, foruten privat tilgang bygninger som bare gir adgang til Enric Miralles arbeids studenter gjennom fundamentet.

Program undervist i:
Spansk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
10 uker
Heltid studier
Pris
3,500 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist