Hovedfagsutdanning I Virksomheten

Nelson Marlborough Institute of Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Hovedfagsutdanning I Virksomheten

Nelson Marlborough Institute of Technology

Designe og utvikle en ny, gründer virksomhet venture.

The Postgraduate Diploma in Business Enterprise (PGDipBE) Programmet fokuserer på design og utvikling av nye, gründer forretningsprosjekter.

Dette programmet kombinerer teoretiske, anvendt, teknologidrevet og forskningsbaserte tilnærminger for å utstyre deg med avanserte analytiske ferdigheter, slik at du kan identifisere muligheter for fremtidig sysselsetting og selvstendig næringsvirksomhet, basert på etablering av nye, innovative og økonomisk levedyktige bedrifter.

Karrieremuligheter og veier

Som utdannet ved dette programmet, vil du ha kompetanse til å gå inn på arbeid i strategisk ledelse, business management, corporate planlegging, menneskelige ressurser, teknologi støttetjenester eller videre studier og vei inn i Auckland University of Technology Master of Business programmet.

Nyutdannede fra programmet vil være i stand til å arbeide som selvstendig næringsdrivende utøvere, eller forfølge nasjonale og internasjonale yrkeskarriere med kommersielle organer og etater, i følgende områder innenfor forretningsmiljø:

 • strategisk ledelse
 • business management
 • selvstendige forretningsdrift
 • konsulent
 • human resource management
 • økonomisk og kostnadsanalyse
 • venture foretak
 • produkt og service markedsføring
 • teknologi støttetjenester
 • Corporate Planning

Eller fortsette studiene og vei inn AUT MBA eller Masters Programme.

Struktur og timeplan

Hvordan er programmet strukturert?

Du vil være i ansikt-til-ansikt workshops og gjennomføre prosjekt basert arbeid for de sju første månedene av programmet for å gjennomføre syv virke papirer pluss forskningsmetodikk papir.

Timeplanen vil bli gitt til deg under orienteringen.

The Post Graduate Diploma i Buisness Enterprise Programme ikke følger standard NMIT Semester og pauser. Studenter studerer ett kurs per måned i 7 måneder. Dette krever en tidsbruk på minst 20 timer per uke av studietid. Studentene er i stand til å ha maksimalt 4 uker ferie tid i løpet av sine 18 måneder av studiet. Den viktigste pause er over julen Ny / nyttår perioden i 2 uker (21 desember - 1 januar) og de andre to ukene kan tas i løpet av avhandlingen tid.

Etter de første syv månedene av undervist papirer, må du fullføre et forskningsprosjekt avhandling som tar 1200 timer. En student tilbringer 40 timer i uken på sin avhandling ville ta rundt 30 uker å fullføre denne delen av programmet. Likeledes vil en student tilbringer 30 timer i uken på sin avhandling forventer å ta 40 uker å fullføre denne delen av programmet.

Inntakskrav

Søknadskriterier for Postgraduate Diploma i Business Enterprise er som følger.

Alternativ 1: Søknad av akademiske kvalifikasjoner

Søkere i denne kategorien vil ha: a) ble uteksaminert med en grad eller grad i noen disiplin fra en New Zealand høyere institusjon akkreditert for å tilby kompetanse på dette nivået; eller b) ble uteksaminert med en grad fra et utenlandsk høyere institusjon, anses av fagkomiteen for å være av tilsvarende stående.

Alternativ 2: Special Application

Til tross for de ovennevnte søknadskriterier, i unntakstilfeller en søker som ikke har en fastsatt høyere utdanning kan være kvalifisert for særskilt søknad til programmet hvis han eller hun kan demonstrere kunnskaper og ferdigheter tilsvarende en Bachelor nivå utdannet, og kan dokumentere relevant arbeidserfaring. Søkere som søker oppføring under dette kriteriet må også være i stand til å vise at de har evner, engasjement og personlige ferdigheter som tyder på sannsynligheten for bestått kurs. I noen tilfeller kan søkeren må fullføre et godkjent kurs eller program som anses å forberede studentene på den nødvendige faglige standard for oppføring.

Følgende krav gjelder for alle søkere a) Søkere må levere to konfidensielle referanser fra folk som er i stand til å bekrefte at søkeren er av god karakter og omdømme.

b) Søkere som første språk ikke er engelsk, eller som kommer fra et land der undervisningsspråket i skolen ikke er engelsk, må dokumentere å ha fullført engelsk instruksjon til et nivå anser hensiktsmessig Programme Manager. Bevis kan omfatte offisielle transkripsjoner og / eller anerkjente engelske testresultater, for eksempel IELTS og TOEFL. (Se English Language Opptakskrav nedenfor.) C) Programmet Manager vil bestemme maksimalt antall studenter lov til å melde deg på dette programmet. Hvis det er flere søkere enn ledige plasser, vil studentene bli valgt først og fremst på faglig evne.

Alle påmeldinger i Postgraduate Diploma i Business Enterprise programmet er på skjønn av programmet Manager.

Norsk språkkrav

Alle søkere må ha et nivå av engelsk tilstrekkelig til å kunne studere på dette nivået. De studenter som første språk ikke er engelsk bør ha:

 • En internasjonal English Language Testing System (IELTS) ordnede faglige score på minst 6.5 (med minst 6,0 i hvert band) utstedt i løpet av de siste to år eller tilsvarende.

Hvis du ikke har en IELTS test score, kan du sende oss andre bevis på ditt engelsk nivå.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Mars 2019
Duration
Varighet
18 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
New Zealand - Auckland, Auckland
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
New Zealand - Nelson, Nelson
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
New Zealand - New Zealand Online
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
New Zealand - Nelson, Nelson
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Mars 2019
New Zealand - Auckland, Auckland
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
New Zealand - New Zealand Online
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen