Graduate Certificate programmer i Generelle studier i Belgia

Utdannet sertifikater tjene som tilskudd til vanlig utdanning, slik at du kan få verdifull innsikt i et bestemt felt. Disse sertifiseringer kan oppnås i en rekke bransjer for å gjøre deg til en mer verdsatt medlem av arbeidsstyrken. For den eklektiske eller noncommittal studenten, kan en generell studiet program arbeide underverk fordi det tillater dem å prøve kurs fra flere forskjellige ma… Les mer

Utdannet sertifikater tjene som tilskudd til vanlig utdanning, slik at du kan få verdifull innsikt i et bestemt felt. Disse sertifiseringer kan oppnås i en rekke bransjer for å gjøre deg til en mer verdsatt medlem av arbeidsstyrken.

For den eklektiske eller noncommittal studenten, kan en generell studiet program arbeide underverk fordi det tillater dem å prøve kurs fra flere forskjellige majors. Dette faglige smorgasbordet kan bidra til å belyse områder av interesse at elevene ikke engang var klar over at de hadde.

Belgia er kjent som hjertet av Europa og et knutepunkt for internasjonal nettverksbygging. Som internasjonale studenter i Belgia du være omgitt av et flerkulturelt samfunn.

Graduate Certificate i Generelle studier i Belgia

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
European College for Liberal Studies
Barcelona, Spania +5 Mer

Graduate Certificate in Liberal Studies (12 studiepoeng)

Graduate Certificate in Liberal Studies (12 studiepoeng) -
Høyere Sertifikat
Heltid studier
Deltid
9 - 24 måneder
Engelsk
06 april 2020
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre