ACADEMICCOURSES.NO

Topp universiteter Deltid Graduate Certificate programmer i Generelle studier in Antwerp Belgia 2019/2020

En utdannet sertifikat er innhentet av studenter som har fått mer trening etter å tjene en lavere grad. Ved å skaffe dette verdifull trening og ekstra hjelp, kan enkeltpersoner avansere i sin karriere og forfølge høyere sysselsetting.

Vanligvis tilbys på tilknyttet og bachelor nivå, programmer i generelle studier kan være ideelt for studenter som er skremt, eller bare uvitende, av fokus for deres store. Generelle studietilbud berører ofte ulike områder, fra kunst og humaniora til næringsliv og vitenskap.

Belgia er kjent som hjertet av Europa og et knutepunkt for internasjonal nettverksbygging. Som internasjonale studenter i Belgia du være omgitt av et flerkulturelt samfunn.

Antwerpen har en variert og vellykket scene for høyere utdanning. Høyskoler og flere universiteter har slått leir i denne byen som starter med Universitetet i Antwerpen, Plantin Høgskolen Artesis Høgskolen og mange flere.

Deltid Graduate Certificate i Generelle studier in Antwerp i Belgia

1 Resultater i Generelle studier, Antwerp Filter

Utdannet sertifikat i liberale studier

European College for Liberal Studies
Campus Heltid studier Deltid 9 - 24 måneder Oktober 2019 Spania Barcelona Belgia Brussels Madrid Sveits Zürich Japan Tokyo Antwerp + 9 fler

Graduate Certificate i Liberal Studies (12 studiepoeng)