Deltid Graduate Certificate programmer i Liberal kunst 2020 Europa

En utdannet sertifikat hjelper elevene til å få mer forståelse om sin karriere feltet. Ved å skaffe dette sertifikatet etter en lavere grad, et individs inntjeningspotensialet vokser og de er i stand til å holde deg oppdatert på utviklingen av deres bransje også. Studenter som ønsker å ha en godt avrundet utdanning som dekker flere tradisjonelle fag, bør utforske et liberal arts program… Les mer

En utdannet sertifikat hjelper elevene til å få mer forståelse om sin karriere feltet. Ved å skaffe dette sertifikatet etter en lavere grad, et individs inntjeningspotensialet vokser og de er i stand til å holde deg oppdatert på utviklingen av deres bransje også.

Studenter som ønsker å ha en godt avrundet utdanning som dekker flere tradisjonelle fag, bør utforske et liberal arts program. De kan forvente å finne arbeid i en rekke karriereveier i offentlig og privat sektor.

Europa er, etter konvensjonen, en av verdens 's syv kontinenter. Bestående av vestligste punktet i Eurasia, Europa er vanligvis delt fra Asia ved vannskillet deler av Ural og Kaukasus-fjellene, den Ural-elven, Det kaspiske og Svartehavet, og vassdrag som forbinder Svartehavet og Egeerhavet Seas.

Graduate Certificate Deltid i Liberal kunst Europa

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
European College for Liberal Studies
Barcelona, Spania +5 Mer

Graduate Certificate in Liberal Studies (12 studiepoeng)

Graduate Certificate in Liberal Studies (12 studiepoeng) -
Høyere Sertifikat
Heltid studier
Deltid
9 måneder
Engelsk
17 feb. 2020
Campus