Read the Official Description

Human Resource Management (Graduate Certificate)

&nbsp

The Human Resource Management utdannet sertifikat er på linje med kompetanse av Society for Human Resource Management (SHRM). Instruktører er erfarne HR-fagfolk som utstyre studentene med praktisk kunnskap, ferdigheter og verktøy som trengs for å praktisere som HR generalister i nesten enhver organisasjon, stor eller liten. Undervisning er utformet slik at elevene bruke det de lærer til reelle saker og organisasjoner i hele DC-området.

Sertifikat Krav

&nbsp

15 studiepoeng


Kursene er oppført i anbefalt rekkefølge for påmelding.

  • HRM 538 Human Resource valg og rekruttering
  • HRM 539 Performance Management
  • HRM 534 Totalt Pay Perspektiv
  • LA 535 Employment Law
  • OD 521 Organisasjon og endringsledelse

&nbsp

&nbsp

Marymount University

&nbsp

La La Marymount University være vindu mot verden! Ligger i Arlington, Virginia - bare minutter fra Washington, DC - Marymount gir deg muligheten til å leve og lære i nærheten av en av verdens mest spennende og innflytelsesrike byer. Hvis du leter etter en god utdannelse i en hovedstad sted, er dette stedet å være!

Grunnlagt i 1950 av den religiøse av Sacred Heart of Mary, er Marymount en uavhengig, coeducational katolske universitet. MU tilbyr bachelor-, master-og doktorgrader i et bredt spekter av fagområder.

Marymount er en mangfoldig og innbydende faglig fellesskap med ca 3600 studenter som representerer ca 40 stater og 70 land.

Studenter finne spennende muligheter for engasjement, service og ledelse ved Marymount.Her er hver enkeltes bidrag, ideer og talenter verdsatt, og alle bidrar til å gjøre Marymount et flott sted å bo og lære.

Program taught in:
Engelsk

See 12 more programs offered by Marymount University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato