human resource strategi i transformere organisasjoner

London Business School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

human resource strategi i transformere organisasjoner

London Business School

Programoversikt
"Putting folk på det strategiske sentrum"


Som forretningsstrategier endring, er Human Resources-funksjon overfor enorme utfordringer. Bygge sterke partnerskap ferdigheter med bedriftsledere og håndtere komplekse endringsprosesser blir stadig mer kritisk.

Dette Human Resource Strategy programmet er utviklet for å gi de som klarer folket siden av virksomheten et vinnende fordel. Programmet bringer kontaktpersoner deg oppdatert med de nyeste tenkning og forskning på sentrale HR temaer, slik som hvordan bedrifter kan håndtere i fellesskap på tvers av grenser og hva det tar å bygge verdens klasse 'signatur prosesser ". Samtidig styrker dette programmet vesentlig personlige ferdigheter, skape justert og levende strategier samt å identifisere områder for tiltak.

Innhold


Denne menneskelige ressursen strategiprogram ledes av Lynda Gratton, en av verdens ledende eksperter på kompetanseutvikling strategi, dette workshop-stil programmet skaper et spennende og stimulerende læringsmiljø. Programmet fokuserer på:

  • Hvordan en visjon for en organisasjon kan skapes ved å bygge på de seks trinnene i Living Strategy prosessen
  • Hvor høy energi og innovative organisasjoner kan formes og støttet
  • Rollen kultur og verdier spiller i bygg og støtte både tilpasningsdyktige organisasjoner, og engasjerte og justert ansatte
  • Hvordan maksimere den menneskelige ressurser - arbeidstakerrollen valg
  • Hvordan integrerte menneskelige ressurser er impl emented og hvordan organisasjoner takle endringer vellykket.

Programmet er basert på spesialdesignet case studies fra ledende organisasjoner. En særegenhet er Hot Spots simuleringen som gjør deltakerne til å lære i en interaktiv og rask bevegelse simulert miljø.

Før programmet starter vil du motta en pre-program diagnostiske
spørreskjema som hjelper deg med å vurdere dagens styrker og svakheter av mennesker praksis i organisasjonen.

Ettersom denne fem dagers menneskelige ressursen strategi programmet skrider du arbeider med en Learning Diary og en Learning Partner for å utvikle en strategi Living. Deretter, ved å tenke gjennom visjon for organisasjonen din, er du vist hvordan å identifisere de positive skritt du må ta for å møte den visjonen, laging en reise i endring.

Målgruppe

Dette Human Resource Strategy programmet er utviklet for de med ansvar for menneskene siden av virksomheten, kan du være en menneskelig ressurs regissør, en leder av en endring program, eller en spesialist menneskelig ressurs rådgiver. Du vil ha ansvar for å utforme og gjennomføre langsiktige strategier med sterke mennesker ledelse elementer. Dette programmet er ikke egnet for konsulenter.


Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
5 dager
Deltid
Price
Pris
5,450 GBP
Information
Deadline