Høyere Diplom i Kulinarisk Kunst
International Culinary Institute
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Hong Kong, Hongkong
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
HKD 59 000 / per year *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* per år. Studieavgiftene for studieåret 2021/22 er for tiden under vurdering
Introduksjon
Bilde med tillatelse fra Yrkesopplæringsrådet
Programmål
Forbereder studentene til å jobbe i den livlige og stadig voksende cateringbransjen, og utvikler deres intellektuelle og profesjonelle kompetanse for å møte bransjens krav til en ny generasjon kokker som ikke bare har multikulinariske og ledelsesmessige ferdigheter, men også en profesjonell tankegang og arbeidsholdning. ;
Tilbyr et bredt spekter av emner innen kinesisk og vestlig kulinarisk kunst og naturvitenskap og klynger av kulinariske strømspesifikke moduler for å forbedre studentens kunnskaper og ferdigheter innen nasjonal / internasjonal matlagingskunst, for å hjelpe studentene med å realisere sine interesser og karriereaspirasjoner;
Strukturert for å veilede elevene for å oppnå kunnskap i kulinariske nisjer og utvikle lederkunnskap i kulinariske operasjoner og cateringvirksomheter på en holistisk måte.
Programstrøm
Studentene kan velge en av følgende strømmer for å forbedre sin faglige kunnskap og ferdigheter i det respektive studieområdet:
- Western Cuisine (ICI campus)
- Kinesisk mat (CCI campus) *
Studentene kommer inn i en strøm i tredje semester, med forbehold om valg, akademisk ytelse og tilgjengelighet av steder i Stream.
* Merknad: Kinesisk strøm gjelder ikke studenter som ikke er lokale.
Karrieremuligheter
Nyutdannede vil være profesjonelt klare til å ta opp operative stillinger som er tilgjengelige i et bredt spekter av cateringvirksomheter, som restauranter, hoteller, feriesteder, temaparker og klubbhus. Etter å ha opparbeidet seg faglig erfaring, vil de bli svært dyktige kandidater til tilsyns- og lederstillinger.
Nyutdannede av høyere diplom i kulinarisk kunst (vestlig mat) som har ett års arbeidserfaring etter kvalifisering med minimum 22 år og bestått fagprøven, vil bli tildelt 'Certified Cook' som tilbys i fellesskap av International Culinary Institute og Det tyske industri- og handelskammeret.
Profesjonell anerkjennelse
Studenter som studerer matlaging og cateringprogrammer, må ta mathygiene- og sikkerhetsmodulen. Vellykkede kandidater tildeles "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors" som er anerkjent av Food and Environmental Hygiene Department i Hong Kong.
Nyutdannede fra høyere diplom i kulinarisk kunst (vestlig mat) som har minst ett års arbeidserfaring etter kvalifisering og minimum 22 år, kan delta i det tyske kvalifikasjonssystemet for handelstester. Vellykkede kandidater tildeles 'Certified Cook in Western Cuisine' som tilbys av International Culinary Institute and Education Center of the Hospitality Industry for Business & Management, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Nyutdannede fra Higher Diploma in Culinary Arts (Chinese Cuisine) kan delta på handelstesten av en designet organisasjon i Kina. Vellykkede kandidater tildeles en relevant 'Chinese Cook' kvalifikasjon.
Generelle inngangskrav
Graduate fra videregående skole med bevist engelskspråkkunnskaper, f.eks. IELTS på 5,0 eller tilsvarende.
Søknadene vurderes individuelt av den aktuelle avdelingen.
Læreplan
Programstrøm
Studentene kan velge en av følgende strømmer for å forbedre deres faglige kunnskap og ferdigheter i det respektive studieområdet:
- Western Cuisine (ICI campus)
- Kinesisk mat (CCI campus)*
Studentene vil gå inn i en strøm i tredje semester, avhengig av deres valg, akademiske prestasjoner og tilgjengeligheten av plasser i strømmen.
*Bemerkning: Kinesisk strøm er ikke aktuelt for ikke-lokale studenter.
Profesjonell anerkjennelse
Studenter som studerer matlagings- og cateringprogrammene må ta mathygiene- og sikkerhetsmodulen. Suksessfulle kandidater tildeles "Basic Food Hygiene Certificate for Hygiene Supervisors" som er anerkjent av Food and Environmental Hygiene Department i Hong Kong.
Nyutdannede med høyere diplom i kulinarisk kunst (vestlig kjøkken) som har minst ett års arbeidserfaring etter kvalifisering og minimum 22 år kan delta i det tyske handelstestkvalifikasjonssystemet. Suksessfulle kandidater tildeles "Certified Cook in Western Cuisine" som tilbys av International Culinary Institute og Education Center of the Hospitality Industry for Business & Management, Koblenz, Gastronomisches Bildungszentrum Koblenz eV, IHK-Akademie Koblenz eV
Nyutdannede med høyere diplom i kulinarisk kunst (kinesisk mat) kan ta fagprøven av en utformet organisasjon i Kina. Suksessfulle kandidater tildeles en relevant 'kinesisk kokk'-kvalifikasjon.
Opptak
Galleri
Karrieremuligheter
Nyutdannede vil være profesjonelt klare til å ta opp operative stillinger tilgjengelig i et bredt spekter av cateringbedrifter, for eksempel restauranter, hoteller, feriesteder, fornøyelsesparker og klubbhus. Etter å ha samlet yrkeserfaring, vil de bli svært dyktige kandidater for tilsyns- og lederstillinger.
Nyutdannede av høyere diplom i kulinarisk kunst (vestlig kjøkken) som har ett års arbeidserfaring etter kvalifiseringen med minimum 22 år og består fagprøven, vil bli tildelt "Sertifisert kokk" som tilbys i fellesskap av International Culinary Institute og Tysk industri- og handelskammer.