IELTS forberedende kurs

New Zealand Institute of Studies

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

IELTS forberedende kurs

New Zealand Institute of Studies

IELTS forkurs

IELTS er International English Language Testing System, verdens 's bevist engelsk test. Nær 6000 organisasjoner og mer enn 1,4 millioner test takers over hele verden stoler og gjenkjenne IELTS som en sikker, gyldig og pålitelig indikator på true-to-life evne til å kommunisere på engelsk for utdanning, innvandring og faglig akkreditering.

IELTS er i fellesskap administreres av British Council, IDP: IELTS Australia og University of Cambridge ESOL Eksamener (Cambridge ESOL) gjennom mer enn 500 steder i 130 land.


Klasse Beskrivelse

NZIoS tilbyr IELTS forberedende klasser som følger:

Intensive IELTS / IELTS Workshops

Intensiv IELTS = Dette er en full-time IELTS forberedende kurs. Vår IELTS klasse hjelper studentene til å bli kjent og forberede seg til å være klar og vellykket i IELTS test.IELTS klasse blir undervist av en erfaren IELTS Examiner som fullt ut forstår eksamen prosessen og kriteriene som kreves.

IELTS Workshops = Disse Workshops er utviklet for å gi studentene kunnskap og praksis klar til å ta IELTS eksamen. De er designet spesielt for de studentene som vurderer å ta IELTS eksamen i nær fremtid. IELTS Workshops er delt inn i to seksjoner, opplæring og Seminar delen.

IELTS opplæring Workshop fokuserer på studenter som arbeider i små grupper eller en-mot-en med læreren, der elevene er i stand til å motta intensiv informasjon og kunnskap.

IELTS Seminar Workshop studenter delta på en stor forelesning gruppe der læreren snakker om ferdigheter, tips og strategier for å ta IELTS eksamen. Dette er mindre intense og har mindre personlig kontakt med læreren. Men det er passende for de studentene som bare krever å få noen viktige punkter og strategier for eksamen.

Generelt vil de IELTS Workshops tillate elevene å øve og forberede seg til selve IELTS test med en høyt kvalifisert og erfarent IELTS Teacher.


Graduate profil

Studenter som fullfører disse IELTS programmene vil være:

  • Fullt forberedt på IELTS eksamen
  • Kunne styre tiden effektivt mens du sitter en IELTS eksamen
  • Stand til å forstå arten av eksamensoppgaver og forventningene til sensor.
  • Få høyere poengsum resultater
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Mars 2019
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
New Zealand - Auckland, Auckland
Studiestart : Mars 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Mars 2019
New Zealand - Auckland, Auckland
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen