Oversikt

Coaching for Change er stolt av å tilby Institutt for ledelse og ledelse (ILM) Level 5 Coaching og Mentoring kvalifikasjon. Denne kvalifikasjonen er utformet for å støtte ledere i utviklingen av ledelse coaching og veiledning ferdigheter, samt å hjelpe dem å identifisere sammenhenger mellom coaching, veiledning og oppnåelse av forretningsmål.

Hva involverer ILM Level 5 Coaching Qualification?

Denne kvalifikasjonen kan fås gjennom to tilnærminger:

  1. 7 dager i klasserommet læring;
  2. En blanding av tre dager med klasseromsinnlæring og deretter ekstra tid brukt til å lære via en intern portal på egen hånd.

Uansett hvilken av disse tilnærmingene du tar, vil du bli pålagt å bruke 12 timers tidssamarbeid i organisasjonen din, bygge opp den praktiske erfaringen med coaching og logge arbeidet ditt.

Du mottar 121 veiledningstrener og 'veiledede økter' fra en dedikert veileder. Finn ut mer om kvalifikasjonen ved å laste ned ILMs kvalifikasjonsoversikt.

Hvem er kvalifikasjonen rettet mot?

Denne kvalifikasjonen er rettet mot de i mellomledelsen og utover. Kvalifikasjonen er sammenlignbar med Diplomer for høyere utdanning, grunnskole og høyere diplom (HND).

Hvordan søker jeg?

Er du klar til å tjene et ILM Level 5 Coaching-sertifikat? Ring deretter Coaching for Change på 44 1246 808 040 eller fyll ut vårt kontaktskjema for mer informasjon.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Coaching for Change »

Sist oppdatert September 24, 2018
Dette kurset er Campusbasert, Kombinert nett & campus
Startdato
Åpne påmelding
Duration
12 timer
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist