Indisk Dgca Multi-motor Kommersielt Pilotprogram

Aviation Study Centre

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Indisk Dgca Multi-motor Kommersielt Pilotprogram

Aviation Study Centre

Programoversikt

Dette kurset er spesialdesignet for å forberede piloter for sysselsetting i India-regionen. Kurset inkluderer Commercial Pilot License (CPL) og DGCA Airline / Multi-motor endorsement trening. Commercial Pilot License (CPL) er lisensen du trenger for å fungere som pilot. Opplæring for denne lisensen inkluderer grunnleggende opplæring (ligner rekreasjons- og privatlisensopplæring), samt mer komplisert trening for å sikre at du er i stand til å håndtere et bredt spekter av situasjoner trygt. CPL inkluderer også ekstra teori kunnskap og avansert flytid. Kurset integrerer fleremotoriske treningstimer for å tilfredsstille kravene fastsatt av Generaldirektoratet for Civil Aviation i India. Nåværende PPL- eller CPL-innehavere kan også søke om dette kurset og vil motta anerkjennelse for tidligere læring å oppgradere eller konvertere deres nåværende pilotkvalifikasjoner. Vi tilbyr det godkjente Indian DGCA CPL Airline / Multi-programmet i Gold Coast (Australia).

Opptakskrav

Akademisk: Senior High School fullføring tilsvarende Australian Year 12 foretrukket. Studenter som ønsker å starte opplæring under år 12, er velkommen til å søke og vil bli vurdert hvert enkelt tilfelle. Alder: 18 år. Yngre studenter er velkomne til å søke og vil bli vurdert hvert enkelt tilfelle. Engelsk: 6.0 IELTS eller tilsvarende for direkte oppføring. Studenter med lavere engelsknivå kan pakke dette programmet med vårt godkjente engelsksporingsprogram. RPL: Studenter med tidligere opplæring eller luftfartserfaring kan være kvalifisert for avansert stående gjennom anerkjennelse for tidligere læring. Vennligst spørre for detaljer. Medisinsk: For å unngå skuffelse, anbefaler vi at søkere gjennomgår medisinsk testing for piloter i hjemlandet eller ideelt, med en australsk CASA godkjent medisinsk undersøker. Ta kontakt med oss ​​for detaljerte råd.

Hvordan man søker

Vår søknadsprosess er designet for internasjonale studenter og er vanligvis rask og enkel. Søknader kan sendes online og vårt team er klar til å svare på eventuelle spørsmål eller gi ytterligere støtte. Vennligst registrer din interesse ved hjelp av Informasjonsforespørselsskjemaet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert December 6, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
13 - 22 uker
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
25,000 AUD
Fleksibel gebyr avdragsplan tilgjengelig.
Information
Deadline
Locations
Australia - Gold Coast, Queensland
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Australia - Gold Coast, Queensland
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen