Les den offisielle beskrivelsen

Med datamaskiner blir både mer avansert og mer viktig for virksomheten, er det ingen bedre tid til å vurdere en karriere i informatikk. Vår Computer Science Department er her for å forberede deg til å arbeide i programmering og for overføring til statlige høyskoler og universiteter for videre studier i informatikk eller informasjonsvitenskap. Denne læreplanen gir deg både teori og praktisk erfaring for entry-level stillinger for sysselsetting. Det er datakurs for ikke-vitenskap majors samt vitenskap hovedfag.

The Computer Science læreplanen møter Data Processing Management Association modus pensum for undervisning på datamaskinen informasjonssystemer utdanning.

Computer Science for Transfer

AS-T Degree Associate i Science i informatikk for Transfer grad (AS-T) programmet gir studentene et sterkt fundament i informatikk. Ved fullføring av programmet, skal studentene vise evne til å analysere problemer og håndverks passende algoritmisk løsninger; anvende kunnskap om databehandling og matematikk som passer til disiplin; tolke data, tenke kritisk og anvende den vitenskapelige metode; forskning og vurdere nye ideer og informasjon; og tolke teknisk informasjon, samt lytte effektivt til, kommunisere muntlig med, og skrive klart for et bredt spekter av publikum.

Associate i Science i informatikk for Transfer grad (AS-T) forbereder studentene til å overføre til CSU system for å fullføre en bachelorgrad i informatikk eller en stor anses lignende av en CSU campus. Studenter tjener en knytte grad for overføring og møte CSU minimum overførings opptakskrav er garantert opptak med junior stående til CSU-systemet, men ikke til en bestemt campus eller større. Ved overføring, vil studentene bli pålagt å fullføre ikke mer enn 60 flere foreskrevet enheter for å tjene en bachelorgrad.

For å tjene Førsteamanuensis i Science i informatikk for Transfer grad, må studentene fullføre 60 CSU-omsettelige semester enheter med et minimum karakteren punkt gjennomsnitt på 2,0, herunder både av følgende:

  • gjennomføring av alle kurs som kreves for største med graderinger av "C" eller bedre; og
  • fullføring av Intersegmental generell utdanning Transfer Curriculum (IGETC) mønster.

MERK: California State University General Utdanning bredde mønster (CSU GE) er ikke et alternativ for denne graden.

Det anbefales sterkt at, før overføring, studentene fullføre kurs som tilfredsstiller CSU Amerikansk historie, grunnloven og amerikanske idealer konfirmasjonen kravet. I alle tilfeller bør studentene ta kontakt med en rådgiver for mer informasjon om studiekompetanse og overføringsbehov.

CS: Computer Science Konsentrasjon

AA eller AS Degree For de som planlegger å major i informatikk og overføring til et universitet, er vår Computer Science konsentrasjon et utmerket alternativ. Læreplanen i Computer Science konsentrasjonen forbereder studentene for overføring til mange universitets Computer Science studieprogrammene. Hvis du har ambisjoner om en høyt betalt, prestisjetunge karriere i datamaskinen feltet, er dette det første steget.

CS: Management Information Systems Konsentrasjon

AA eller AS Degree Fra regneark til kundedatabaser, dagens bedrifter har massevis av programmer for å kjøre sin daglige drift. The Management Information Systems konsentrasjon legger spesiell vekt på utvikling, installasjon og vedlikehold av forretningsapplikasjoner. Bli en ekspert i å kjøre programvaren som kjører din bedrift.

CS: Embedded Systems Konsentrasjon

Vitnemål Datamaskiner kan være hjertet av dagens teknologi, men mikroprosessorer er i hjertet av hver datamaskin. Embedded Systems konsentrasjon vil forberede deg for entry-level programmering stillinger i selskaper som produserer produkter som har innebygde mikroprosessorer. Hva er det som gjør en datamaskin arbeid? I denne konsentrasjonen, vil du snart finne ut.

CS: Web Programming Konsentrasjon

Vitnemål Har du lyst til å lære hvordan å opprette og administrere din egen nettside? Dagens bedrifter er alltid på utkikk etter dyktige nettside designere, og du kan bli en nå også. Web Programming Konsentrasjon vil forberede deg på en karriere innen webdesign, tilgang og gjennomføring, og for å skrive programmer som kan kjøres fra Internett.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurs fra Sierra College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
1,150 USD
Undervisning; Bøker og forsyninger: $ 2224; On-campus room & board: $ 6920
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato