Read the Official Description

INTEGRERT '' Olympus 'null - TIL ATPL frosset

OLYMPUS Aviation Academy har utviklet en grundig integrert pilot treningsprogram for å bringe elevene opp til ferdigheter, slik at de fungerer som co-piloter på single og / eller flermotors passasjerfly i kommersiell lufttransport og fortsette sin karriere innen luftfart.

Den integrerte kurs er fulltids kurs fra null timers erfaring gjennom å skaffe en frossen EASA ATPL (fATPL) inkludert engelskkunnskaper (ICAO) og MCC sertifikat.

Når du velger å melde deg på et integrert kurs du har bestemt deg for å bli en profesjonell pilot deltar på en full tid selvfølgelig, inkludert dag-til-dag bakken og flygetrening.

Forhåndskrav:

  • Nedre aldersgrense for å komme inn OLYMPUS Aviation Academy Professional Flight Training er 18 år.
  • Flytende engelsk.
  • Innehaver av gyldig EASA Medical Certificate klasse 1.

Kurs Varighet:

Før starten av kurset studenten er nødvendig for å fullføre registreringsprosessen ved å sende inn til ATPL Søknadsskjema ledsaget av en EASA Medical Class 1 sertifikat, en kopi av et ID eller pass, en kopi av en High School Diploma (eller tilsvarende) og 4 fotografier.

Regelmessig flygetreningen starter om en måned etter kursstart og går kontinuerlig fra det aktuelle tidspunktet. Men studenten har valget mellom å begynne treningen på et senere tidspunkt. Minste varighet av ATPL-kurset er 12 måneder og maksimum er 36 måneder. I OLYMPUS Aviation Academy den gjennomsnittlige tiden det tar å fullføre ATPL kurset er 12 - 14 måneder, inkludert all opplæring og eksamener.

  • Ikke-europeiske borgere må søke om VISA.
  • Olympus Aviation Academy håndterer alle visumprosedyrer.

Vennligst søke så snart som mulig, for å reservere en posisjon og begynne å studere via vår e-læringssystem, før ankomst. Du kan starte ATPL Modular / Fjernundervisning når som helst.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Olympus Aviation Academy »

Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Sept. 2019
Duration
12 - 14 måneder
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato