Intensiv virksomhet engelsk

Severnvale Academy

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Intensiv virksomhet engelsk

Severnvale Academy

Intensive Business kurs

Vi analyserer og definere dine unike behov som et språk elev og som profesjonell, og vi svare på dem. I samarbeid med deg, har vi fokus på motivasjon, bygge opp din selvtillit, og hjelpe deg å oppnå effektiv kommunikasjon på kortest mulig tid.

for generelle forretningsformål

Kurs BUS1, Bus2, Exec2 og Exec3 er perfekt for å forbedre din engelsk for et bredt spekter av profesjonelle situasjoner - du velger kurset intensitet og balanse av kursmoduler som passer dine spesifikke behov, basert utelukkende på mini-gruppeundervisning eller med et betydelig innslag av en-til-en undervisning.

bransjespesifikke

Med over 20 års erfaring trening bedriftens personell fra hundrevis av selskaper over hele verden, har vi kompetanse i å undervise mennesker fra: - advokatfirmaer, bank & finans, flyplasser og flysikrings, telekommunikasjon, handel, engros, distribusjon og logistikk, transport, engineering; internasjonal handel, import / eksport og skipsfart, bil-og stålindustrien, meieri, konfekt og matproduksjon, offentlige tjenester, nyttetilsynsorganer, og mange andre områder. Kurs B3 og Executive kurs er hensiktsmessig hvis dine behov er direkte relatert til ditt fagområde.

for spesielle prosjekter

Vi kan hjelpe deg med å forberede for en bestemt presentasjon, forhandlinger, konferanser eller intervju. Executive kurs er ideelt for disse formålene - individuell oppmerksomhet fra lærere er avgjørende for en vellykket utvikling av prosjektet, mens gruppetimer utvikle din generelle kommunikativ evne for et bredere spekter av forretningssituasjoner.

til eksamen

du kan legge eksamens klasser for BEC nivåer 1, 2 eller 3 til kurs BUS1, Bus2 og Bus3. Kostnaden for disse leksjonene er £ 90 for 5 undervisningstimer per uke.

Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
Information
Deadline