Intensiv engelsk for akademiske formål

North Central College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Intensiv engelsk for akademiske formål

North Central College

Det intensive engelskprogrammet opererer året rundt. Det serverer studenter som er interessert i å studere engelsk intensivt (20 timer per uke) og ønsker å forbedre sine engelskspråklige ferdigheter for akademiske eller profesjonelle formål.

Det engelske språkinstituttet (ELI) er et heltidsintensivt engelskprogram designet for å forberede internasjonale studenter for opptak til et amerikansk høyskole eller universitet ved å utvikle faglige, profesjonelle og sosiale engelsksprogede ferdigheter.

Instituttet ligger på campuset i North Central College , et fireårig omfattende liberal arts universitet i Naperville, Illinois.

Som student av det engelske språkinstituttet vil du oppleve:

 • 20 timer i uken i klasserominstruksjon;
 • Full tilgang til Nord-sentral datamaskin, rekreasjons-, kultur- og helsemessige fasiliteter;
 • Gratis Internett-tilgang til campus;
 • Deltakelse i International Club, en av de mest aktive klubber på campus;
 • Vennskap familieprogram;
 • Spesielle kulturkurs og områdesutflukter;
 • Praktisk bolig i campus residenshaller med amerikanske bachelorstudenter;
 • Daglige muligheter til å samhandle med amerikanske studenter;
 • Gangavstand til sentrum Naperville og til pendeltog til Chicago;
 • Når du ser etter et intensivt engelsk program, er det viktig å velge det programmet som passer best for dine behov.85093_On_the_Riverwalk.jpg


Hvorfor velge ELI?

Høykvalitets klasser og programmering

Klasser er undervist av profesjonelle ESL instruktører med avanserte grader i å undervise i engelsk som andre språk. Som student i ELI vil du bli nedsenket i klasser som vil hjelpe deg med å utvikle akademisk og kulturell kunnskap og ferdigheter du trenger for lavere eller høyere utdanning i USA.

Små, personlige klasser

I ELI har de fleste klasser mindre enn 10 studenter. Å ha små klasser gjør at våre høyt utdannede instruktører får vite deg ikke bare som en student, men som en person. Vi bryr oss om din suksess, og vi jobber for å lage klasser som er utfordrende og hjelper deg med å møte dine faglige mål raskt.

Sikker, tilgjengelig beliggenhet

Alle ELI klasser holdes på North Central College campus i Naperville, Illinois, bare 45 kilometer fra Chicago, Illinois. Naperville er en av Money Magazines beste steder å bo, og har lett tilgang til Chicago O'Hare internasjonale flyplass. Vi er også gangavstand til Chicago togstasjon og til sentrum Naperville. Studentene har lett tilgang til storbyen mens de bor i en trygg, vakker by.

Akademisk fortreffelighet

North Central College har en historie med fortreffelighet i akademikere. Forbes-magasinet anerkjente Nord-Central som en av "America's Top Colleges" og Princeton Review rangert som Nord-Central som en av "Best in the Midwest."

Stiftet ble grunnlagt i 1861 og er forpliktet til å utvikle ledere som er forberedt på den globale arbeidsstyrken. På samme måte er ELI dedikert til student suksess og forbereder studentene til å være ledere i klasserommet og videre.

En Pathway til North Central College grunnskole eller Graduate Degrees

ELI er en utmerket Pathway til en lavere eller høyere grad på North Central College . Hvis du søker på ditt studium og oppfyller alle faglige krav, bortsett fra engelskspråklige ferdigheter, kan du være kvalifisert for betinget opptak. Studenter i de øvre nivåene av ELI kan også starte North Central College klasser. Dette alternativet gjør det mulig å tilpasse seg College College, utvikle engelsk, og jobbe gradvis samtidig.

Fremragende stab og studenttjenester

Som ELI-student har du full tilgang til alle Nord-sentrale tjenester, og det er mange måter du kan være med på campus-samfunnet. Vi håper at du kan dra nytte av vårt bibliotek og veiledningstjenester, klubber, treningsstudio og rekreasjonsfasiliteter, og helse- og velværesenteret.

De ansatte i ELI, Office of International Programs, og Admission er alle dedikert til din suksess. Vi jobber sammen for å sikre at du er i stand til å overgå fra ELI til din bachelor, høyere grad eller neste profesjonelle scene.

Vi er også her for å hjelpe deg med å svare på spørsmål og løse problemer. Vi ønsker å hjelpe deg med å lykkes, og vi vil at tiden din i Nord-Central skal være lykkelig, produktiv og minneverdig.85092_StudentsinClass.jpg


8-ukers intensivt program

I 8-ukers intensivt sommerprogram studerer studentene å lytte og snakke, lese og skrive og valgfag. Studentene studerer engelsk i 20 timer i uken, og liker turer til Chicago og andre lokale interessepunkter.


Hvorfor velge 8-ukers intensivt sommerprogram?

 • Små utfordrende klasser med studenter fra hele verden.
 • Personlig kurs for å hjelpe elevene til å nå mål raskt.
 • Sikker, tilgjengelig beliggenhet - Naperville er en av Money Magazines "beste steder for livet".
 • Turer og aktiviteter til Chicago og andre lokale steder av interesse.
 • Profesjonelle instruktører med avanserte grader i engelsk undervisning.
 • Full tilgang til Nord-sentrale fasiliteter, inkludert bibliotek, treningssenter og språkressurs.
 • Valgfri institusjonell TOEFL testing i begynnelsen og slutten av sommeren.


Visa informasjon

8-ukers intensivt sommerprogram krever en student (F-1) Visa.

Innehavere av andre visumstatuser kan være kvalifisert til å delta i programmet.85098_Cornerstone.jpg


kostnader

Det engelske språkinstituttet har tre 10 uker mellom månedene september og juni. Det engelske språkinstituttet har også en 8-ugers sommermåned i månedene juli og august. Støtteberettigede studenter kan også studere deltid på det engelske språkinstituttet og betale en kursavgift.

Kostnadsberegningsinformasjon for 10-ukers vilkår, 8-ukers sikt og per kursavgift er oppført nedenfor. Denne informasjonen bør brukes som en veiledning for å hjelpe deg med å planlegge for utdanningen din.

2019-2020 Kostnader (10-ukers periode)
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert November 9, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
30 uker
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
8,546 USD
per 10 ukers periode.
Information
Deadline
Locations
USA - Naperville, Illinois
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
USA - Naperville, Illinois
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen