Les den offisielle beskrivelsen

Det engelske språkinstituttet (ELI) er et helårsintensivt engelskprogram som er designet for å forberede internasjonale studenter for opptak til et universitet i USA ved å utvikle akademiske, profesjonelle og sosiale engelsksprogede ferdigheter.

Instituttet ligger på campuset i North Central College , et fireårig omfattende liberal arts universitet i Naperville, Illinois.

Engelsk Language Institute studenter opplever:

 • 20 timer i uken i klasserominstruksjon;
 • Programmering av høy kvalitet med profesjonelle instruktører;
 • Full tilgang til Nord-sentral datamaskin, rekreasjons-, kultur- og helsemessige fasiliteter;
 • Deltakelse i North Central klubber, inkludert International Club, en av de mest aktive klubber på campus;
 • Vennskap familieprogram;
 • Spesielle kulturkurs og områdesutflukter;
 • Praktisk bolig i campus residenshaller med amerikanske bachelorstudenter;
 • Daglige muligheter til å samhandle med amerikanske studenter;
 • Gangavstand til sentrum Naperville og til pendeltog til Chicago;
 • Gratis campus internett og vaskeritilgang.

85093_On_the_Riverwalk.jpg

Hvorfor velge ELI?

Høykvalitets klasser og programmering

Klasser er undervist av profesjonelle ESL instruktører med avanserte grader i å undervise i engelsk som andre språk. Studentene er nedsenket i klasser som vil hjelpe dem med å utvikle faglig og kulturell kunnskap og ferdigheter som trengs for en lavere grad i USA.

Små, personlige klasser

I ELI har de fleste klasser mindre enn 10 studenter. Å ha små klasser gjør at våre høyt utdannede instruktører får vite deg ikke bare som en student, men som en person. Vi bryr oss om studenters suksess, og vi jobber for å lage klasser som er utfordrende og hjelpe elevene til å nå sine akademiske mål raskt.

Sikker, tilgjengelig beliggenhet

Alle ELI klasser holdes på North Central College campus i Naperville, Illinois, bare 45 kilometer fra Chicago, Illinois. Naperville er en av Money Magazines beste steder å bo, og har lett tilgang til Chicago O'Hare internasjonale flyplass. Vi er også gangavstand til Chicago togstasjon og til sentrum Naperville. Studentene har lett tilgang til storbyen mens de bor i en trygg, vakker by.

Akademisk fortreffelighet

North Central College har en historie med fortreffelighet i akademikere. Forbes-magasinet anerkjente Nord-Central som en av "America's Top Colleges" og Princeton Review rangert som Nord-Central som en av "Best in the Midwest."

Stiftet ble grunnlagt i 1861 og er forpliktet til å utvikle ledere som er forberedt på den globale arbeidsstyrken. På samme måte er ELI dedikert til student suksess og forbereder studentene til å være ledere i klasserommet og videre.

En Pathway til North Central College grunnskole

ELI er en utmerket Pathway til en lavere grad på North Central College . Hvis du søker på studiet og oppfyller alle faglige krav, unntatt engelskspråklige ferdigheter, er du kvalifisert for betinget opptak. Studenter i de øvre nivåene av ELI kan også starte North Central College klasser. Dette alternativet gjør det mulig for elevene å tilpasse seg College-kulturen, utvikle sin engelsk, og jobbe på sin grad samtidig.

Fremragende stab og studenttjenester

ELI-studentene har full tilgang til alle nordlige sentrale tjenester, og det er mange måter for studenter å være en del av campus samfunnet. Vi håper at du kan dra nytte av vårt bibliotek og veiledningstjenester, klubber, treningsstudio og rekreasjonsfasiliteter, og helse- og velværesenteret.

Personalet i ELI, senter for global utdanning og opptak er alle dedikert til studentens suksess. Vi jobber sammen for å sikre at du er i stand til å overgå fra ELI til din bachelor, høyere grad eller neste profesjonelle scene.

Vi er også her for å hjelpe deg med å svare på spørsmål og løse problemer. Vi ønsker å hjelpe deg med å lykkes, og vi vil at tiden din i Nord-Central skal være lykkelig, produktiv og minneverdig.

8-ukers intensivt program

I 8-ukers intensivt sommerprogram studerer studentene å lytte og snakke, lese og skrive og valgfag. Studentene studerer engelsk i 20 timer i uken, og liker turer til Chicago og andre lokale interessepunkter.

Hvorfor velge 8-ukers intensivt sommerprogram?

 • Små utfordrende klasser med studenter fra hele verden.
 • Personlig kurs for å hjelpe elevene til å nå mål raskt.
 • Sikker, tilgjengelig beliggenhet - Naperville er en av Money Magazines "beste steder for livet".
 • Turer og aktiviteter til Chicago og andre lokale steder av interesse.
 • Profesjonelle instruktører med avanserte grader i engelsk undervisning.
 • Full tilgang til Nord-sentrale fasiliteter, inkludert bibliotek, treningssenter og språkressurs.
 • Valgfri institusjonell TOEFL testing i begynnelsen og slutten av sommeren.

85092_StudentsinClass.jpg

Visa informasjon

8-ukers intensivt sommerprogram krever en student (F-1) Visa.

Innehavere av andre visumstatuser kan være kvalifisert til å delta i programmet.

kostnader

Det engelske språkinstituttet har tre 10 uker mellom månedene september og juni. Det engelske språkinstituttet har også en 8-ugers sommermåned i månedene juli og august. Støtteberettigede studenter kan også studere deltid på det engelske språkinstituttet og betale en kursavgift.

Kostnadsberegningsinformasjon for 10-ukers vilkår, 8-ukers sikt og per kursavgift er oppført nedenfor. Denne informasjonen bør brukes som en veiledning for å hjelpe deg med å planlegge for utdanningen din.

2019-2020 Kostnader (10-ukers periode)


85098_Cornerstone.jpg

Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert November 24, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Åpne påmelding
Duration
30 uker
Deltid
Heltid studier
Pris
8,546 USD
per 10 ukers periode.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato