Les den offisielle beskrivelsen

Vårt formål

Programmet Intensive English for Internationals (IEI) ved University of Memphis tilbyr en omfattende studie av engelskspråket til studenter fra hele verden. På grunn av den høyt akademiske karakteren av læreplanen, forbereder IEI studenter på opptak til høyere og høyere utdanning i USA. IEI-programmet tilbyr også kurs til internasjonale fagfolk som bor i Memphis-området for å forbedre sin kunnskap om engelsk. Studentene har mange varierte muligheter til å samhandle med andre deltakere i et vennlig og profesjonelt læringsmiljø og bli en integrert del av universitetssamfunnet.


Vårt program

University of Memphis tilbyr ikke-kredittintensiv engelskspråklig studie for studenter som er universitetsbundne, samt andre som ønsker å bli dyktige på engelsk. Vi tilbyr fem 8 ukers økter i løpet av studieåret med startdatoer i januar, mars, mai, august og oktober. Klasser er små og utviklet for å utvikle kommunikasjon og akademiske ferdigheter på engelsk gjennom å snakke, lytte, lese og skrive.

Vi tilbyr seks nivåer av instruksjon, fra begynnelse til avansert. Studentene forventes imidlertid å ha grunnleggende kunnskaper om engelsk når de kommer inn. Nye studenter blir testet i begynnelsen av hver økt og plassert på riktig nivå. Heltidsstudenter studerer 23 timer i uken. F-1 studenter må registrere på heltid; studenter som ikke har et F-1 visum kan delta fulltids- eller deltid. Direktøren kan hjelpe slike studenter til å velge passende klasser.

Lesing / skriving og grammatikk klasser møtes hver morgen mandag til fredag. Ettermiddagskurs, som møtes mandag til torsdag, inkluderer lytting / taleklasser og moduler. Programmet er designet for å være strenge og utfordrende, og studentene forventes å arbeide flittig for å forbedre deres engelsk. Det er imidlertid også tid til moro og vennskap, inkludert fotturer til områdets steder.


IEI pensum

Vårt mål er å forberede studentene på faglige og faglige innstillinger ved å gi instruksjoner som hjelper dem å utvikle seg

  • flytighet og nøyaktighet på engelsk ved å engasjere seg i et innholdsspørsmål og utvikle metalinguistisk bevissthet
  • ferdigheter som er nødvendige for å lykkes i faglige sammenhenger, inkludert skriving fra kilder, studiekompetanse og hensiktsmessige vaner

På lavere nivåer fokuserer vi på å forbinde grammatikk og skrive, skrive setninger og avsnitt, utvikle grunnleggende ordforråd, og lytte og snakke i uformelle konverserte sammenhenger. Generelt er emner på tvers av klasser mer personlige i naturen, men studentene blir introdusert til akademiske tekster og ferdigheter som oppsummering.

På øvre nivå fokuserer vi på forholdet mellom lesing og skriving, bruk av lesninger som springbrett og som kildemateriale og utvikling av strategier for å lese tilpassede og autentiske tekster til forskjellige formål. Studentene skriver forskjellige typer essays og praksis parafrasering og oppsummering. De utvikler også forskningsmessige ferdigheter og notater og formelle presentasjonsferdigheter. Generelt er klassens innhold mer akademisk i naturen.

Pensumoversikt


Studentevaluering

Studentene mottar en bokstavkarakter for hver klasse på slutten av hver økt. De må ha en karakter på C eller høyere for å komme videre til neste nivå. Alle karakterer reflekterer prestasjon, oppmøte og samarbeid. Et prestasjonsbevis utdeles til deltakere som fullfører hvert IEI-nivå.

IEI følger The University of Memphis retningslinjer med hensyn til studentoppførsel og disiplin. Klasseoppmøte er nødvendig. Studenter som har dårlig oppmøteposter, som ikke utarbeider utpekte oppgaver eller som bryter Universitets regler og regler, er underlagt avskedigelse fra IEI-programmet.

Graderingsskala


Undervisningsavgifter (hver 8 ukers økt)

Fulltid


Session Datoer

Dagtid Intensive Program

Sommer 2018


Fellesklasser

Sommer 2018
Program undervist i:
Engelsk
Sist oppdatert June 23, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Mai 2019
aug. 2019
Duration
8 uker
Heltid studier
Pris
1,850 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Mai 2019
Sluttdato
Juli 3, 2019
Søknadsfrist
Startdato
aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
mars 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Mai 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Juli 3, 2019

aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

mars 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato