Intensive English Program (IEP) og IELTS forberedende kurs

Sunway University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Intensive English Program (IEP) og IELTS forberedende kurs

Sunway University

Det intensive engelskspråklige programmet (IEP) er et heltidskurs som gir studenter med engelskspråkkunnskaper som er nødvendige for å gjennomføre høyskole- eller universitetsstudier på engelsk. Når du har oppnådd det nødvendige ferdighetsnivået, vil du være klar for en av Sunways mange akademiske programmer.

Programmet dekker både muntlige og skriftlige komponenter med vekt på engelsk for akademiske formål. En systematisk oppbygging av lærings- og læringsstrategier gjør det mulig for elevene å utvikle et godt fundament på engelsk.

Høyere nivå studenter kan velge å ta en spesiell deltid forberedende kurs for IELTS (International English Language Testing System). Dette kurset er laget for å forberede studentene på IELTS, en engelsk språkprøve som oppfyller kravet til språkoppføring for mange høyere utdanningsinstitusjoner over hele verden. IELTS forberedende kurs innebærer ytterligere 30 timer undervisning i løpet av en 10-ukers periode.

inntak

Januar, april, juli

Varighet

10 uker (200 timer) for hvert nivå

Programstruktur

Programmet består av muntlige og skriftlige komponenter. Den muntlige komponenten legger vekt på å lytte og snakke, mens den skriftlige fokuserer på lesing og skriving.

Studenter i programmet streames til ett av fire nivåer, avhengig av deres ferdigheter. Hvert nivå dekker 200 timers undervisning i løpet av 10 uker:

  • Nivå 1 - Nybegynner
  • Nivå 2 - Elementær
  • Nivå 3 - Pre-Intermediate
  • Nivå 4 - Mellomliggende

En plasseringstest administreres før oppføring.

Studentene kan plasseres på ulike nivåer for de muntlige og skriftlige komponentene i programmet. Denne plasseringen sikrer at hver student er i stand til å oppnå maksimal nytte av programmet.

På slutten av programmet skal studentene få et fullføringsbevis og en fremdriftsrapport som angir deres kompetanseprofil.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert January 30, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
10 uker
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Malaysia - Shah Alam, Selangor
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen