Intensiv spansk 25 program

Don Quijote Spanish Language Learning

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Intensiv spansk 25 program

Don Quijote Spanish Language Learning

Oversikt

Dette intensive spanskkurset består av 20 spanskkurs i uken pluss ytterligere 5 kulturelle og samtaleverksteder. Lær raskt og effektivt, forbedre din flyt og kommunisere på spansk med tillit.

Hvem er dette programmet designet for

Studenter som starter et intensivt pluss kurs søker å lære spansk og forbedre nivået på kort tid, og ønsker å få mest mulig ut av klassene ved å delta i dem. I tillegg har de en spesiell interesse for samtale klasser fordi deres mål er å kommunisere og snakke spansk hver dag.

Takket være de mindre gruppene kan hver student delta aktivt og forbli engasjert i klassen. Lærerne kan svare på studentens behov hvis de har spørsmål og lar elevene dele hva de har lært med sine klassekamerater.

Hva å forvente

Dette kurset er perfekt for deg å raskt forbedre spansknivået ditt, og spesielt for å sikre din konversasjonsflyt. I tillegg til de intensive spanske klassene, som vil hjelpe deg med å utvikle ditt nivå på kort tid, er kultursamtalen og samtalen workshops en morsom og underholdende måte å samhandle med klassekameratene dine og dykke inn i den spanske kulturen.

Og hvis du fortsatt vil ha mer, gir vi deg ideer som utfyller kurset ditt: Legg til privatundervisning, en spesialisering i forretningsspansk eller spesifikke leksjoner for å bestå DELE-eksamenen.

Dette programmet tilbys på alle våre steder i Spania og de fleste destinasjoner i Latin-Amerika.

Lyttende ferdigheter

Lytteforståelse er en av de vanskeligste ferdighetene til å utvikle seg i språklæring. Dette programmet er orientert for å hjelpe deg med å skaffe teknikker og strategier for å øke lytteforståelsen.

Leseferdigheter

Vi viser deg hvordan du justerer leseadferdene dine for å håndtere en rekke situasjoner, typer innspill og leseformål. Du vil utvikle et sett med lesestrategier for hver situasjon.

Snakkeferdigheter

Uansett hvilken evne, jobber vi for å hjelpe deg med å utvikle nivåpassende talevansker, slik at du kan kommunisere muntlig med medstudenter, professorer og lokalbefolkningen.

Skriveferdigheter

Skrive er en fin måte å øve på å tenke og kommunisere på spansk. Med litt tid og krefter og de riktige mekanismene som lærerne lærer, kan du skrive flytende på kort tid.

Vocabulary Ferdigheter

I klassen vil du alltid bli utfordret til å utvide vokabularet ditt og lære å uttrykke deg med mer presisjon, søke etter nye ord som fanger en bestemt følelse eller situasjon perfekt.

Grammatikk ferdigheter

Du vil lære å konstruere setninger og avsnitt på en klar, presis måte. Læringsgrammatikk vil hjelpe deg med å strukturere spansk riktig.

Tilbehør for å fullføre programmet

  • Ukentlig DELE Forberedelseskurs
  • Private leksjoner og semi-private leksjoner
  • Private online leksjoner
  • Spansk og sightseeing leksjoner
  • Internship (minimum 8 uker)
  • Opplev spanske festivaler
  • Spansk kultur klasser
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert June 18, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Åpen påmelding
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Price
Pris
- 1 til 4 uker: 189 € per uke. 5 til 11 uker: 179 € per uke. 12 til 31 uker: 169 € per uke. 32 uker: 159 € per uke.
Information
Deadline
Locations
Spania - Barcelona, Catalonia
Studiestart : Åpen påmelding
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Åpen påmelding
Spania - Barcelona, Catalonia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen