Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

Dette intensive spanskkurset består av 20 spanskkurs i uken pluss ytterligere 5 kulturelle og samtaleverksteder. Lær raskt og effektivt, forbedre din flyt og kommunisere på spansk med tillit.

Hvem er dette programmet designet for

Studenter som starter et intensivt pluss kurs søker å lære spansk og forbedre nivået på kort tid, og ønsker å få mest mulig ut av klassene ved å delta i dem. I tillegg har de en spesiell interesse for samtale klasser fordi deres mål er å kommunisere og snakke spansk hver dag.

Takket være de mindre gruppene kan hver student delta aktivt og forbli engasjert i klassen. Lærerne kan svare på studentens behov hvis de har spørsmål og lar elevene dele hva de har lært med sine klassekamerater.

Hva å forvente

Dette kurset er perfekt for deg å raskt forbedre spansknivået ditt, og spesielt for å sikre din konversasjonsflyt. I tillegg til de intensive spanske klassene, som vil hjelpe deg med å utvikle ditt nivå på kort tid, er kultursamtalen og samtalen workshops en morsom og underholdende måte å samhandle med klassekameratene dine og dykke inn i den spanske kulturen.

Og hvis du fortsatt vil ha mer, gir vi deg ideer som utfyller kurset ditt: Legg til privatundervisning, en spesialisering i forretningsspansk eller spesifikke leksjoner for å bestå DELE-eksamenen.

Dette programmet tilbys på alle våre steder i Spania og de fleste destinasjoner i Latin-Amerika.

Lyttende ferdigheter

Lytteforståelse er en av de vanskeligste ferdighetene til å utvikle seg i språklæring. Dette programmet er orientert for å hjelpe deg med å skaffe teknikker og strategier for å øke lytteforståelsen.

Leseferdigheter

Vi viser deg hvordan du justerer leseadferdene dine for å håndtere en rekke situasjoner, typer innspill og leseformål. Du vil utvikle et sett med lesestrategier for hver situasjon.

Snakkeferdigheter

Uansett hvilken evne, jobber vi for å hjelpe deg med å utvikle nivåpassende talevansker, slik at du kan kommunisere muntlig med medstudenter, professorer og lokalbefolkningen.

Skriveferdigheter

Skrive er en fin måte å øve på å tenke og kommunisere på spansk. Med litt tid og krefter og de riktige mekanismene som lærerne lærer, kan du skrive flytende på kort tid.

Vocabulary Ferdigheter

I klassen vil du alltid bli utfordret til å utvide vokabularet ditt og lære å uttrykke deg med mer presisjon, søke etter nye ord som fanger en bestemt følelse eller situasjon perfekt.

Grammatikk ferdigheter

Du vil lære å konstruere setninger og avsnitt på en klar, presis måte. Læringsgrammatikk vil hjelpe deg med å strukturere spansk riktig.

Tilbehør for å fullføre programmet

  • Ukentlig DELE Forberedelseskurs
  • Private leksjoner og semi-private leksjoner
  • Private online leksjoner
  • Spansk og sightseeing leksjoner
  • Internship (minimum 8 uker)
  • Opplev spanske festivaler
  • Spansk kultur klasser
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Don Quijote Spanish Language Learning »

Sist oppdatert June 18, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
- 1 til 4 uker: 189 € per uke. 5 til 11 uker: 179 € per uke. 12 til 31 uker: 169 € per uke. 32 uker: 159 € per uke.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato