Read the Official Description

En bro til verden

Centro Internacional de Idiomas

SPANSK

Spansk i dag snakkes av mer enn 300 millioner mennesker. Det kom fram på samme tid som konsolidering av Spania som en moderne stat i den tiden av den katolske kongen og dronningen, Ferdinand og Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara er en vakker by og et veldig interessant sted! Som hovedstad i delstaten Jalisco, ble denne byen født til å være stor og fantastisk! Guadalajara ligger i Vest-Mexico, og tilbyr utsøkt prakt av en by som er tradisjonell og moderne på samme tidspunkt. Den har en av de beste klimaer i verden, og det er i nærheten av de vakre strendene i Puerto Vallarta, Manzanillo og Melaque.

Universidad Autónoma de Guadalajara (UAG)

Dette UAG, den eldste privat universitet i Mexico, har etterstrebet for faglig dyktighet i mer enn 75 år. Navnet har blitt synonymt med pedagogisk prestisje, et navn kjent over hele verden. UAG har spesielt oppnådd en viktig plass i latinamerikanske utdanning.

CENTRO Internacional de IDIOMAS PÅ UAG (CII)

Centro Internacional de Idiomas ble grunnlagt for å hjelpe meksikanske og internasjonale studenter utvikle de nødvendige språklige ferdigheter for å lykkes, og delta aktivt i verden i dag. Språk undervist er: Spansk, engelsk, fransk, italiensk, tysk, japansk og kinesisk.

Prestisjen av CII har fortsatt å vokse gjennom årene, spesielt i spansk. Hvis målet ditt er å snakke denne verdensomspennende språk, den spanske avdeling ved Centro Internacional de Idiomas er det riktige valget. En komplett liste og emnebeskrivelsen er gitt nedenfor.

HVORFOR?

 • Fordi den har mer enn 40 års erfaring.
 • Fordi det er en del av Universidad Autónoma de Guadalajara.
 • På grunn av universitetets internasjonale prestisje.
 • Fordi universitetets miljøet er utmerket å studere i.
 • Fordi fakultetet er spesialisert i å undervise spansk.
 • Fordi du vil oppleve smaken av kulturen som du studere språket.
 • Fordi det gir kvalitet til meget rimelige priser.
 • Fordi i tillegg til vanlig klasseromsaktiviteter, vil du være i stand til å øke din kunnskap gjennom interessante og morsomme aktiviteter som for eksempel: kulturelle workshops, ekskursjoner til turistattraksjonene i byen og til unike, men typiske meksikanske landsbyer, meksikanske filmer, foredrag, spill , presentasjoner av folkloristiske musikalske grupper, og mer.
 • Fordi du vil være i stand til å nyte alle fasilitetene på campus: databehandling laboratorier, bibliotek, kafeteria, tennis og basketballbaner, baseball og fotballbaner, gymsal, svømmebasseng, for å nevne bare noen få av de mange fasiliteter tilgjengelig på UAG.
curso101

Studietilbud

A) Intensiv KURS

Vårt program består av ni nivåer: grunnleggende nivå en til fem, og avanserte fra seks til ni. Kursene tilbys hver fjerde uke. Hver gruppe har maksimalt 16 studenter.

Spansk kultur og meksikanske antropologi

Studenten blir introdusert til den historiske bakgrunnen for det meksikanske samfunnet. Førti timer der studentene blir introdusert til den historiske bakgrunnen for det meksikanske samfunnet, samt dagens samfunn, inkludert urfolkssamfunnene gjennom forelesninger, videoer og diskusjoner. Studenter trenger forskning og presentere det for klassen.

B) Semester kurs av semi-intensive avansert spansk

Semi-intensive avanserte spanskkurs, om våren og høsten semestre for totalt 160 kontakttimer (9 studiepoeng) to timer om dagen i seksten uker Vi tilbyr også vanlig semester kurs for viderekomne studenter som har gått nivå fem. Disse kursene gir den høye kvaliteten på utdanningen som tilbys av UAG, sammen med utmerket mulighet til å integrere med meksikanske studenter.

C) spansk og Kultur

For over tjue fem årene har Office of International Programs ved Universidad Autonoma de Guadalajara servert studenter fra hele verden i å møte sine mål for å forfølge faglige utvikling og forbedring av deres kulturelle forståelse av Mexico.

En av de mest prestisjefylte programmer i området internasjonal utdanning i Latin-Amerika har vært UAG spansk og kultur Summer Program. Som svar på den økende etterspørselen etter denne gode akademiske og kulturelle erfaring, kan vi nå tilby det året, etter anmodning, gitt minst ti deltakere.

Hovedmålet med denne omfattende programmet er å betydelig øke deltakernes nivå av spansk kommunikasjonsferdigheter og gi en relevant mulighet for kulturelle nedsenking gjennom en kombinasjon av klasse arbeid, foredrag økter, ekskursjoner og bor hos en familie.

Denne spesielle program består av 8 nivåer av spansk språk og flere alternativer knyttet til historien og kulturen i Mexico. Læreplanen er designet av senior fakultetet medlemmer av universitetets internasjonale Language Center og humaniora Institute. Den programmer av høy kvalitet har blitt bekreftet av de gode evalueringer mottatt fra tidligere deltakere samt sine ti år med vedvarende suksess.

spansk

Sommerprogrammet består av tre fire-ukers økter med intensiv spansk undervisning 80 timer hver. Deltakerne fullføre et nivå per økt. Kurset er fire timer om dagen, fem dager i uken.

KULTUR

The Summer økten omfatter 32 timer forelesninger pluss ekskursjoner, oppgaver og rapporter. Vår og høst har 45 kontakttimer pluss andre aktiviteter. Valgfag er:

 • Introduksjon til meksikansk historie
 • meksikanske Folklore
 • Forstå sosiale spørsmål i Mexico gjennom litteratur *
 • International Business i Mexico

* Alle kurs blir undervist på engelsk med unntak av litteratur kurset undervises bare på spansk.

Studiepoeng og kontakt timer

Spansk: Fire semester studiepoeng / 80 timer per økt.
semester studiepoeng / 32 timer i sommer. Klassene er supplert med en dagstur til en nær området pluss en tre dagers kulturell tur til Mexico City.

Valgfri tre dagers tur til Mexico by

Denne turen ledet av kvalifiserte lærere inkluderer museer og viktige områder som Templo Mayor, Teotihuacan, The National Museum of Anthropology og så videre. Antall deltakere er begrenset, så meld deg på og betale tidlig.

Dette programmet er vanligvis tilbys i løpet av sommeren, men særordninger kan gjøres for våren og høsten semester på forespørsel.

Vårsemesteret 2017-01

START SLUTT
09.01 3 februar
7 februar 3 mars
6 mars 31 mars
3 april 12. mai
Påske Ferie (Spring Break)


8 april gjennom 22 april

START SLUTT
15. mai 9 juni

SOMMER 2017

START SLUTT
12 juni 7 juli
10 juli 4 august

Høstsemesteret 2017-02

START SLUTT
14 august 08.09
11 september 6 oktober
09.10 3 november
06.11 1 desember

AVANSERT SEMESTER SPANSKKURS

SPRING 2017

START SLUTT
09.01 12. mai
HØST 2016
START SLUTT
14 august 1 desember
MERK: Gebyret for hvert intensiv fire ukers kurs er $ 450,00 (USDlls.) Gebyret for semester (2 timer om dagen) er $ 900,00 Advanced bare (USDlls.). Med forbehold om endringer uten forutgående varsel.
Program taught in:
Spansk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Juli 2019
Duration
32 - 45 timer
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
Sluttdato