Intensive engelskkurs

Generelt

Programbeskrivelse

Det er ingen erstatning for å lære engelsk fordypet i språket og kulturen!

Pittsburg State University Intensive English Program tilbyr en rekke spesifikke språk- og kulturelle tjenester til internasjonale studenter. Hovedmålene med IEP er å heve studentenes engelskspråklige nivå, gjennom kvalitet i klasseromsundervisningen og å forberede studentene til å forfølge sine akademiske utdannelser ved Pittsburg State University . Videre forsøker IEP å gi studentene muligheter til å oppleve og lære om amerikansk kultur.

The Intensive English Program (IEP) er et heltidsstudium med to 15 ukers semestre (høst og vår) i løpet av studieåret og en 9-ukers økt om sommeren. Klasser tilbys på to nivåer, mellomliggende og avanserte. Studentene bruker cirka 18 timer per uke i klassen, tar kurs i grammatikk, lesing, lytting / tale, skriving og faglig forberedelse. Studiet er fleksibelt, og alle anstrengelser gjøres for å møte individuelle studentbehov.

Den vellykkede gjennomføringen av Advanced Level of the Intensive English Program (Academic Preparation Course) tilsvarer en 79 TOEFL-poengsum og kan erstattes med TOEFL-kravet for mange studenter- og hovedprogrammer ved Pittsburg State University .

I took this photo in a private school in Italy (Bologna) and I found beautiful these two girls studying together.

Ressurser for ferdighetsutvikling

Alle PSU-studenter har fri tilgang til disse ekstra engelske ferdighetsbyggende ressursene og støttetjenestene:

 • Skrive senter
 • Samtalepartnere
 • Student suksessenter
 • PSU bibliotektjenester
 • Toastmasters
 • Pitt Pal-programmet
 • Program for vennskap

Kultur- og språkaktiviteter

Det intensive engelske programmet arrangerer aktiviteter hvert semester for å hjelpe studentene å lære om USA og å trene engelsk. Disse aktivitetene kan omfatte høytidsfeiringer, fester, bowling, turer til museer, turer til lokale interessante steder, shoppingturer, piknik og turer til et stort hovedstadsområde eller attraksjon.

IEP-studenter kan bruke fritidsfasilitetene på PSU, for eksempel racquetballbaner, basketballbaner, svømmebasseng, rekreasjonssenter, treningsstudio og et vektrom. I tillegg er konserter, sportsbegivenheter og andre aktiviteter på campus åpne for IEP-studenter.

Koste

Nedenfor er de estimerte utgiftene for ett semester (høst, vår eller sommer) basert på studieåret 2018/2019.

Ett semester utenlandsk rate

Studieavgift $ 6514
Levekostnader $ 3889
Helseforsikring $ 713
Bøker og rekvisita $ 500
Orientering / Compliance $ 55
Total $ 11 671

Innbyggere rate på ett semester (studenter i Kansas-Paraguay)

Studieavgift $ 3649
Levekostnader $ 3889
Helseforsikring $ 713
Bøker og rekvisita $ 500
Orientering / Compliance $ 55
Total $ 8806

Stipend

Det intensive engelske programmet tilbyr opp til et stipend på $ 1000 per semester mens finansiering er tilgjengelig.

Betalingsplan

Betalingen forfaller i løpet av den første uken av kursene. En betalingsplan er tilgjengelig for deg for å gjøre fire månedlige avdrag i løpet av semesteret.

applikasjon

inntak

 • Høstsemester (august-desember)
 • Vårsemester (januar-mai)
 • Sommersesjon (juni-juli)

For de studentene som bare vil delta på IEP i 8 uker, kan du delta i januar, mars, juni, august eller oktober med spesiell tillatelse. Dette er kun for mellomnivået. Studentene vil være ansvarlige for alt forrige kursinnhold.

Trinn 1

Send inn en søknad om opptak og betal søknadsgebyret.

 • IEP-applikasjon:
  • Online-applikasjon (foretrukket)
  • Utskriftsvennlig søknad PDF
 • Betal søknadsavgiften på $ 60 (refunderes ikke)

Steg 2

Send inn følgende dokumenter:

 • Sertifisert kontoutskrift eller økonomisk garanti
 • Finansiell erklæring om støtteskjema
 • Postadresse og postgebyrskjema
 • Kopi av pass (hvis tilgjengelig)

Disse dokumentene kan sendes til i-admit@pittstate.edu.

For betinget opptak til et akademisk program, må du også sende inn skoleavskrifter / akademiske poster (og engelske oversettelser).

Trinn 3

Ta online Duolingo English Test for forhåndsvurderinger.

Ta denne online testen fra hvilken som helst datamaskin med Internett-tilgang, webkamera og mikrofon / høyttalere. Testen kan tas når som helst når det passer deg, og det vil ta omtrent 45 minutter å fullføre. Testresultatene vil bli sendt til PSU om 48 timer. Velg Pittsburg State University når du registrerer deg for testen. Kostnaden er 49 dollar. Når du ankommer PSU og registrerer deg i IEP, vil 49% testavgift bli tilbakebetalt til deg i form av undervisningsavvik med bevis på mottak.

Du kan også sende inn en TOEFL-, IELTS- eller PTE-poengsum kun for forhåndsvurdering.

IEP-opptakskrav

 • Søkere må ha fullført videregående skole for å bli tatt opp i IEP.
 • For betinget opptak må søkere oppfylle opptakskravene for det akademiske studiet. Bare en applikasjon er nødvendig. Vennligst fullfør søknadsprosessen for studenter eller hovedfag for betinget opptak.
Sist oppdatert May 2020

Om skolen

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State.

Looking for a university with a traditional campus feel, competitive academic programs, and an incredible surrounding community? Look no further than Pitt State. Minimér