Les den offisielle beskrivelsen

Intensiv engelsk Program (IOP)

Vår misjon

Oppgaven til Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) Intensiv Program (IOP) er på linje med universitetets oppgave, som er å gi studentene mulighet til å tilegne seg kunnskap, evner og ferdigheter til å bli ledere i sitt valgte yrke, og for å forberede seg til mulighetene for å tjene i et globalt miljø.

Den TAMUT IOP Program søker å gi globale, internasjonale erfaringer for TAMUT studenter og lærere som gjenspeiles i sin misjon. For internasjonale studenter og forskere, søker programmet å tilby faglig utfordrende, engasjerende og givende pedagogiske erfaringer ved å tilby kvalitet engelsk som andrespråk (ESL) undervisning og student støttetjenester. Gjennom personlig oppmerksomhet, vår IOP administrasjon og lærere forsøker å bistå deltaker elevene i å utvikle språklige, faglige og faglig kompetanse, noe som vil hjelpe i deres anskaffelse av de kulturelle tilpasnings kompetansen som trengs for å fungere og lykkes i et globalt samfunn der engelsk er det primære kommunikasjonsspråk.

Studieplanen

Den Intensiv engelsk Program (IOP) forbereder internasjonale studenter for å lykkes i akademiske programmer eller yrkeskarriere ved å tilby faglig utfordrende, engasjerende og givende pedagogiske erfaringer og student støttetjenester. Det gir muligheter for å studere i liten gruppe miljø med tilgang til alle campus ressurser. Programmet fokuserer på å utvikle engelskspråklige domener nødvendig for effektiv skriftlig og muntlig kommunikasjon og kritisk lesing og lytting. Det mål også mestring av studie- og forskning ferdigheter, samt dyktig interkulturell kommunikasjon, nødvendig for optimal andre språkutvikling.

Innhold

Den IOP tilbyr kurs som har en logisk progresjon fra begynnelsen til middels til avanserte til college forberedende nivå. Begynnelsen, middels og avansert nivå fokusere på å utvikle grunnleggende engelskkunnskaper. Arbeidsstreker ferdigheter som er nødvendig for å utvikle effektiv skriftlig og muntlig kommunikasjon. Instruksjon på dette nivået omfatter studiet av ordforråd, språkstrukturer og viktige elementer i utviklingen av de fire språkferdighetene (lesing, skriving, lytte og snakke). The College Preparatory nivået forventes å bestå hovedsakelig av studenter som søker full opptak til universitetets akademiske programmer. I college forberedende nivå, fortsetter elevene å utvikle engelskkunnskaper, med vekt på taleferdighet og nøyaktighet. Kurs på dette nivået fokuserer på leseforståelse av akademiske tekster, akademisk skriving, og utvikling av kritisk lesing og lytting. Det mål også avgrensningen av studieteknikk og utvikling av kritisk tenkning og forskning ferdigheter.

Program Høydepunkter

 • Lengde på Study: 8-ukers vilkår i løpet av sommeren, høsten (2 terminer) og våren (2 terminer) og 16 uke-form i høst og i vårsemesteret.
 • Ferdighetsnivåer: Begynnelsen til avansert nivå med fokus på å utvikle grunnleggende engelskkunnskaper og college forberedende rettet mot utvikling av engelskkunnskaper er nødvendig for opptak til vanlige studieprogrammene. Studentene er plassert i nivåer basert på deres plassering test score.
 • Små klasser med høyt kvalifiserte lærere undervise 20 timer per uke, mandag til fredag, veiledning og personlig faglig støtte.

Sentrale kurs

Lesing og ordforråd, grammatikk og skriving, Communications. Kursene tilbys i tre blokker som følger:

 • 08:00 til 09:15 Communications
 • 09:30 til 10:45 Reading og vokabular
 • 11:00 til 12:15 Grammatikk og skriving

Bolig

Huset påmeldingsavgiften er $ 100. $ 100 boliger påmeldingsavgiften ikke refunderes. Universitetet krever at alle studenter å bo på campus, med mindre studenten oppfyller ett av unntakene nedenfor:

 • Har nådd en alder av 21 før første klasse kursdag hvert semester (høst / vår)
 • Har fullført 60 eller flere semester studiepoeng før den første dagen av klasse hvert semester (høst / vår)
 • Er registrert i 9 eller færre semester studiepoeng for høst eller vårsemesteret (student må sende fritak for hvert semester innmelding er 9 eller mindre semester studiepoeng)
 • Bor sammen med foreldre eller verge innen 30 miles av campus
 • Er gift eller har avhengige barn
 • Motgang unntak er godkjent av Office of Residence Livet

Elevene bør ikke søke om bolig før aksept brev og all juridisk dokumentasjon for søknaden til visum har blitt mottatt i posten.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Jan. 2020
Duration
16 uker
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Aug. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

Aug. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato