Det intensive programmet gir Kristus-sentrert engelskundervisning av høy kvalitet for internasjonale studenter som forberedelse til å komme inn i Dallas Baptist University studenter og andre programmer og for andre personlige mål for tradisjonelle alders- og voksne studenter for å produsere tjenesteledere som har muligheten til å integrere tro og læring gjennom sine respektive samtaler.

The Intensive English Program (IEP) er den ideelle måten å lære engelsk og forberede seg på utdanning på universitetsnivå i USA. Intensive English Program tilbyr ukentlig heltidsinstruksjon fra profesjonelle, høyt kvalifiserte lærere som er engelsktalende. Kommunikasjonsferdighetene dine vil forbedre seg betydelig, og du vil utvikle bedre studie- og forskningsevner. Et gratis veiledningsprogram tilbys også, som vil gi deg den individuelle hjelpen som trengs for å lykkes enda raskere! Det intensive engelske programmet inkluderer også hyppige kulturelle feltturer og besøk i amerikanske hjem, som vil hjelpe deg å lære mer om amerikansk kultur. Etter å ha fullført det intensive programmet, vil du være kvalifisert for å melde deg på akademiske klasser ved DBU uten å ta TOEFL- eller IELTS-eksamenene.

Fordelene med å studere i det intensive engelske programmet:

  • Små året rundt tilbys på åtte ukers vilkår.
  • Tre timer akademisk studiepoeng per semester inkludert i IEP-kostnaden.
  • Grunnleggende, mellomliggende og avanserte nivåer.
  • Ingen TOEFL eller IELTS nødvendig.

Akkreditert av CEA

Dallas Baptist University Intensive English Program er akkreditert av Commission on English Language Program Accreditation for perioden august 2017 til august 2021 og samtykker i å opprettholde CEA-standardene for engelskspråklige programmer og institusjoner. CEA er anerkjent av den amerikanske utdanningssekretæren som et nasjonalt anerkjent akkrediteringsbyrå for engelskspråklige programmer og institusjoner i USA

Commission on English Language Program Accreditation (CEA) krever at alle akkrediterte programmer, inkludert Dallas Baptist University Intensive English Program, for å opprettholde samsvar med CEA-standarder.

PDPics / Pixabay

Undervisning

Dette er dagens priser for Intensive English-programmet ved Dallas Baptist University . Prisene er gitt for 8-ukers økt og også 16-uker.

-

8 uker (en økt)

16 uker (to økter)

Undervisning og avgifter

$ 4500

$ 8000

DBU Bolig og Mat

$ 2500

$ 4500

Helseforsikring

$ 600

$ 600

Total

$ 7600

$ 13 100

Program undervist i:
  • Engelsk
Sist oppdatert November 5, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
jan. 21, 2020
Duration
8 - 16 uker
Deltid
Heltid studier
Pris
7,600 USD
8 uker; en økt - 16-uker; to økter: $ 13 100
Frist
Kontakt skolen
applicants can apply any time
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 21, 2020
Sluttdato
mars 2020
Søknadsfrist
Kontakt skolen
applicants can apply any time

jan. 21, 2020

Location
Søknadsfrist
Kontakt skolen
applicants can apply any time
Sluttdato
mars 2020

DBU Day in the Life