Interiørdesign

Centre for Arts and Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Interiørdesign

Centre for Arts and Technology

BEGRENSET ANTALL SCHOLARSHPS TILGJENGELIG FOR OPP $ 3000 etter først til mølla-prinsippet. Gjelder i dag.

Vårt 24 måneders Interior Design profesjonell diplom tilbys på vår campus i Kelowna, BC, er industri-drevet gjennom eksepsjonelle lærere, dyktige ansatte, og utøvere med en lidenskap for design. Den lar deg utvikle din kreativitet og personlig design stil, samtidig som det gir deg de tekniske, ferdigheter og forretningsmessig kompetanse til å være vellykket i interiørbransjen.

Centre for Arts and Technology har en artikulasjon avtale med RCC Institute of Technology. Denne avtalen gir en enkel og garantert overføring av studiepoeng for Interior Design studenter som ønsker å forfølge en Bachelor of Interior Design (BID) når de har fullført Diploma of Interior Design (DID) fra Senter for kunst og teknologi.

Kelowna, BC INTERIØR DESIGN COLLEGE

The Interior Design diplom program er designet i samarbeid med fagfolk og organisasjoner til å speile dagens industri utviklingen, trender og fremgang. Det fordyper deg i både kunnskap og erfaringsbasert praksis slik at du er klargjorte og forberedt på å gå inn i arbeidsstokken som en industri-savvy profesjonell etter uteksaminering.

Interior Design program høydepunkter inkluderer:

  • En gradvis avansert nivå av Interior Design trening.
  • Hands-on læring i et ekte studio miljø.
  • Prosjektledelse og entreprenørskap opplæring.
  • Individuelle og gruppe practicums i samfunnet.

Ved ferdigstillelse av interiøret design trening, du vil forlate med:

  • En solid, kreativ portefølje - din bransje "telekort" - et utstillingsvindu din personlige design stil og en grundig kjennskap til up-to-date design praksis og metoder.
  • En karriere og forretningsplan, slik at du kan kontrakten arbeidet, starte ditt eget studio, jobbe som konsulent eller rådgiver, eller bli en interiørdesignfirma ansatt.
  • Et sterkt fundament av bransjekunnskap for å forberede deg for din nasjonale interiørdesign kvalifisering (NCIDQ *) når du har akkumulert riktig mengde arbeidserfaring etter at du oppgraderer.

KARRIERE i Interior Design

Vår Interior Design trening forbereder deg for en karriere i Interior Design. Gradienter av programmet kan forfølge en rekke jobber i Interior Design, som for eksempel:

  • Interior Designer
<li>Selvstendig n&aelig;ringsdrivende Interior Designer</li> <li>Residential Space Planner</li> <li>Kitchen Designer</li> <li>Kommersiell Interior Space Planner</li>

PROGRAM startdatoer

Det er fire starter innenfor kalenderåret: januar, april, juli og oktober. Mange av våre programmer har flere starter, men ikke alle studiesteder tilbyr alle fire starter og ikke alle programmene tilbys i løpet av hver start. For de mest up-to-date informasjon, ta kontakt med en Program Advisor.

SØKNADSFRISTER

Selv om senteret oppfordrer søkere til å sende inn søknader i minimum seks uker før programmere oppstart, med tillatelse, kan sene søknader fortsatt være tillatt. Alle søknader som mottas mindre enn seks uker før programstart krever plassbestillingen depositum betalt i sin helhet så vel som alle andre opptakskrav for å bli fullført på søknadstidspunktet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
24 måneder
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - Kelowna, British Columbia
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Canada - Kelowna, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen