Les den offisielle beskrivelsen

INTERKULTURELL KOMMUNIKASJON

PEL73 * S-4

professor: Lic. Antonella Giacchetti

undervisning Språk: ENGELSK / idioma: INGLES Målet med dette kurset er at studentene skal lære generelle prinsipper og teorier om interkulturell kommunikasjon mens samspill og bygge relasjoner med personer fra andre land.

Den første enheten fokuserer på rollen som deltakelse i mellommenneskelige kommunikasjonsaktiviteter med argentinere og lokale massemediekonsum spill i tverrkulturell tilpasningsprosessen.

Den andre enheten introduserer studentene til de grunnleggende prinsippene for verbal og ikke-verbal kommunikasjon med fokus på latinamerikanske og argentinske kommunikasjonsmønstre.

Den tredje enheten introduserer teorier og forskning sammenligne og kulturelle verdier som påvirker kommunikasjon atferd i studentens hjemland og i Latin-Amerika.

Dette kurset gir studentene mulighet til å reflektere over sin egen kultur og opplevelser, til å stille spørsmål, diskutere, samhandle med personer fra andre kulturer, og bedre forstå røttene av kulturelle likheter og forskjeller.

I tillegg bidrar dette kurset studentene utvikle bevissthet om hvordan kulturelle identitet påvirker kommunikasjon, engasjerer interaksjon med vertslandets kultur, og forbereder studentene til å bli mer effektive inter kommunikatorer.

Det ultimate målet er å innse betydningen av individuating hver interkulturell erfaring og å redusere bruken av unøyaktige stereotypier.

I dette kurset skal studentene:

  • Påfør interkulturell kommunikasjon teorier og forskningsresultater til sin egen tverrkulturell erfaring
  • Tilegne seg ferdigheter til å bli mer effektive i interkulturell kommunikasjon sammenhenger
  • Vurdere tverrkulturell tilpasning og interkulturell kommunikasjon effektiviteten av andre
  • Erkjenne innflytelse som massemedia har på tverrkulturell tilpasningsprosessen
  • Delta i aktiviteter med argentinsk kultur samtidig utvikle mellommenneskelige forhold med argentinere
  • Forstå hvordan interkulturell kommunikasjon forskning er gjennomført med ulike grupper og i forskjellige innstillinger
Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurs fra Pontificia Universidad Católica Argentina »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
feb. 2020
Duration
1 semester
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato