Internasjonal sommerprogram: animasjon à la française

RUBIKA

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Internasjonal sommerprogram: animasjon à la française

RUBIKA

internasjonal sommerprogram: animasjon à la française

6 til 30 juni 2017

Frankrike er den tredje største animasjonsprodusent i verden, og Europas største, og Supinfocom Rubika har stått opp gjennom årene som en av topp 4 Animasjon skoler i verden, og bringer flere prisbelønte student animasjoner hvert år. I 2016 ble animasjon «La Legende du Crabe Phare» tildelt Siggraph prisen som beste studentprosjekt.

Nå kan du delta i vår skole for en fire ukers sommerprogram spesialisert innen animasjon, hvor du vil være å utvikle en karakter og gjør det kommer til liv i 3D modellering. Du vil bli undervist av fagfolk i animasjonen, som vil være i stand til å overføre "fransk touch» av deres spesifikke felt.

Programmet vil ta elever i en reise gjennom fransk animasjon ved å følge tre moduler:

 • Character design
 • Layout design for animasjon
 • 3D-modellering

Hvem kan delta?

Dette programmet tilbyr et sett med intensive kurs spesielt utviklet for lavere grads studenter fra digital kunst, animasjon eller relaterte fagretninger.

Forhåndskrav: Studentene skal ha tidligere erfaring, selv om grunnleggende, i karakter animasjon og historiefortelling. Vektlegging av Tegning, skisser, rendering, samt Adobe Suite, Maya eller lignende er nødvendig for å best nytte av kursene.

Praktisk informasjon

 • Minste alder som kreves for å delta i programmet er 18 år gammel.
 • Programmets undervisningsspråket er engelsk.
 • Spesifikke krav for hvert program finner du i de respektive beskrivelsessiden.

Datoer og timeplaner

Klassene vil bli avholdt fra tirsdag 6. til fredag ​​30. juni fra 9am til 17:00. Ingen kurs vil bli organisert for deltakerne fra lørdag til mandag. Kursdeltakelse er avgjørende for å sikre at studentene får maksimalt utbytte av dette programmet. Noen fritidsaktiviteter kan foregå i helgene.

Pakke og avgifter

 • Tidlig bud påmelding: 21 november til 12 februar> € 2400
 • Regelmessig registrering: 13 februar til 14 april> € 2600

Den totale prisen inkluderer:

 • Skolepenger
 • Orientering dag / velkomstpakke
 • Besøk
 • Avslutningsseremoni & cocktail
 • 4-ukers Housing
 • Månedlig offentlig transport pass (buss, trikk)

Betaling

En første utbetaling på € 400 ved registrering er påkrevd. Det er denne betalingen som setter den totale prisen (tidlig bud eller vanlig).

Det resterende beløpet skal betales på nettet, gjennom Rubika konto på eller før 28. april. Vi vil bekrefte din plass på et kurs når vi har mottatt full betaling.

 • Initial online betaling: € 400
 • Second betaling: av 14 april

Kurs krever et minimum av deltakere for å kjøre. I tilfelle av et kurs blir kansellert, vil deltakerne få full refusjon.

Ved kansellering av en deltaker, forbeholder Rubika rett til å beholde full betaling.

Universitet og Transfer Credit:

Rubika fester seg til European Credit Transfer System (ECTS), ved hjelp av studiepoeng for å måle studiebelastningen som kreves for å fullføre et kurs av modulen. Ved ferdigstillelse av sommeren programmet, vil Rubika gi institusjonell akkreditering og offisiell student avskrift for å lette overføring av studiepoeng og anerkjennelse av programmet i ditt hjem universitet eller skolen. Hvert program tilsvarer 8 studiepoeng.

Visa

Ta kontakt med nærmeste franske ambassaden / konsulatet i hjemlandet ditt hvis du trenger å be om visum for innreise Frankrike. Hvis du trenger en, vil Rubika gi en innrømmelse sertifikat (etter fullstendig betaling av skolepenger) i for at du skal få et visum fra den lokale franske konsulatet / ambassaden. Vær oppmerksom på at visumsøknaden og utstedelse kan ta mer enn en måned, så du bør vurdere å bruke god tid på forhånd. Vær også oppmerksom på at søknad om visum i tide er ditt ansvar.

Informasjonsmateriell

Rubika hjemmeside og kommunikasjonsmateriell beskrive sommerkurs løp. Hver vare har blitt tatt for å sikre nøyaktighet, men endringer kan ha blitt innført etter publisering, som vi er konstant overvåking våre kurs for å utvikle og forbedre. Mens vil bli gjort alle forsøk på å gi kurs og tjenester som er beskrevet, forbeholder Rubika seg retten til å foreta nødvendige endringer av hensyn til driftseffektivitet eller på grunn av uforutsette omstendigheter.

Fotografier og opptak

Hvert program vil bli besøkt av en Rubika fotograf en gang i blant, slik at den pågå utflukter, kurs og utviklingen kan dokumenteres. Noen av disse bildene kan bli brukt i reklameøyemed. Fotografiene vil aldri bli brukt i en deformering eller fornærmende måte.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juni 2019
Duration
Varighet
4 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
2,400 EUR
Tidlig bud påmelding: € 2400; Vanlig påmelding: € 2600
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Valenciennes, Hauts-de-France
Studiestart : Juni 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Frankrike - Valenciennes, Hauts-de-France
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen