Internasjonalt Diplom I Brewing Technology

Siebel Institute of Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Internasjonalt Diplom I Brewing Technology

Siebel Institute of Technology

Twin-campus International Diploma i Brewing Technology-programmet vil forberede nyutdannede til å fremme karrieren gjennom en praktisk bruk av brygging.

Dette 12-ukers programmet består av segmenter, delt inn i en-til-tre-ukers moduler, med hver modul som spesialiserer seg på et bestemt område av bryggeteknologi. Innholdet vil løse problemer i brygging fra et internasjonalt perspektiv, og gir en dybde av erfaring som ikke er tilgjengelig gjennom noen annen institusjon.

Diplomprogrammet starter med 7 uker med bryggeteori og forretningsprosesser gjennomført på vår Siebel Institute campus i Chicago. Studentene bygger en solid forståelse av vitenskap og teknologi som brukes i bryggerier av alle størrelser. Etter at Chicago-modulene er ferdig, reiser elevene deretter til Doemens Academy i München, Tyskland, der de bruker kunnskapen fra de første 7 ukene av studiet i det praktiske bryggemiljøet på Doemens. Studentene deltar også i opplæringsteknikk på avansert nivå, mens i Doemens, inkludert presentasjoner om bryggeteknikker som brukes til å skape autentiske tyske ølstiler.

Endelig reiser elevene på European Study Tour til bryggerier og bryggerivirksomhet leverandører, og lærer hvordan informasjonen de har oppnådd i Diploma Programmet, benyttes i ekte verdens bryggemiljøer. I løpet av 12 uker av WBA Diploma Program, vil studentene få et virkelig internasjonalt perspektiv på bryggeteknikker og -teknologi.

Studenter som tar det fulle, kontinuerlige programmet mottar flybillett (Chicago O'Hare International Airport, Chicago, USA, til München Franz Joseph Strauss International Airport og tilbake til Chicago) innenfor kostnaden for undervisning. Rom og brett er studentens ansvar både i Chicago og München.

Moduler som inngår i dette programmet

  • 1W21: Råvarer og urproduksjon
  • 2W22: Ølproduksjon og kvalitetskontroll
  • 3W23: Emballasje- og prosessteknologi
  • 4W24: Business of Brewing og Technical Case Studies
  • 5W25: Anvendte bryggeteknikker
  • 6W26: European Brewery Study Tour

Opptakskrav

Alle studenter som søker et avansert program, modul eller kurs må ha lovlig alder for alkohol.

Dette avanserte programmet eller modulen krever at studentene har spesifikke kunnskaper om bryggeteori og / eller relaterte fag for å lykkes i vurderingsprosessen ved å enten ha fullført ett av følgende med unntak av modulene 5 og 7 (se unntaksinformasjon under).

(a) Vellykket gjennomføring av kortfattet kurs i bryggeteknologi (campus eller online), eller
(b) Vellykket bestått online vurdering

Unntak: For å kvalifisere for modul 5, må man ha fullført alle modulene 1-3. For å kvalifisere seg for modul 7, må man ha bestått moduler 1-6

Sertifikat

Etter fullføring av dette programmet, vil studentene bli tildelt WBA International Diploma i Brewing Technology sertifikat.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert February 16, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2019
Aug. 2019
Duration
Varighet
12 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
19,950 USD
undervisning for vinter sikt, 2018. $ 18,000.00 undervisning for høstår, 2018.
Information
Deadline
Locations
Tyskland - Munich, Bavaria
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Nov. 9, 2018
USA - Chicago, Illinois
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Nov. 9, 2018
Dates
Feb. 2019
USA - Chicago, Illinois
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Tyskland - Munich, Bavaria
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Aug. 2019
USA - Chicago, Illinois
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Nov. 9, 2018
Tyskland - Munich, Bavaria
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Nov. 9, 2018